Espanyol

David López posa fi a la seva etapa a l’Espanyol

El capità blanc-i-blau deixa l’entitat després de 8 temporades i 237 partits defensant la samarreta de l’Espanyol

L’Espanyol ha anunciat aquest divendres al matí que el seu capità, David López, no renovarà el contracte que acabava aquest 30 de juny. El migcampista format al planter posa fi a la seva etapa com a jugador del club després de 8 temporades dividides en dues etapes. La seva marxa significa l’adeu d’un dels grans referents del club i símbol de l’entitat.

David López és un dels futbolistes més importants de la història recent del l’Espanyol. Va arribar al club la temporada 2007/2008 per incorporar-se al Juvenil A. El 26 de setembre de 2010 va jugar el seu primer partit amb el primer equip, encara que la seva consolidació no va arribar fins al curs 2013/2014, després de dues etapes com a cedit al Leganés i a l’Osca.

Després d’una brillant temporada al club de Barcelona va fitxar pel Nàpols abans de tornar, de forma definitiva, a l’Espanyol, on ha jugat els darrers sis anys. En les seves dues etapes ha disputat 237 partits entre lliga, copa i Europa League i ha marcat un total de 13 gols.

David López ha estat un exemple pel seu compromís i la seva capacitat per liderar l’equip en els moments més difícils. Es va convertir capità de la primera plantilla l’any 2017 i va acompanyar l’equip en el descens de divisió i posterior ascens un any més tard.

El proper dimarts al migdia David López s’acomiadarà del club i de la seva afició en un acte que tindrà lloc al RCDE Stadium, on hi serà present el president Chen Yansheng.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)