Espanyol

Diego López fa les maletes

Espanyol. Tot i que la voluntat del porter era continuar, el club blanc-i-blau no el renova i el gallec de 40 anys s’acomiada de l’entitat després de sis temporades sent indiscutible

Diego López i l’Espanyol se separen. Tot i que la voluntat del sentinella era continuar, el club ha decidit no renovar-lo i la seva etapa de blanc-i-blau finalitzarà el proper 30 de juny, dia en què se li acaba el contracte. El porter, que va aterrar el 2016 procedent del Milan, diu adeu després de sis temporades en què ha acabat sent un dels capitans de l’equip i un dels referents de l’entitat. En els sis cursos en què ha defensat la porteria blanc-i-blava, el gallec ha disputat 213 partits oficials, una xifra que s’acosta a la d’altres llegendes del club com Tommy N’Kono i Toni Jiménez. A més, ha batut tots els rècords d’imbatibilitat possibles i és el sentinella de l’Espanyol que més minuts ha acumulat sense encaixar cap gol a primera divisió, a segona divisió i també a Europa. A tots aquests mèrits, s’hi ha d’afegir el premi Zamora al porter menys golejat que va aconseguir la campanya passada en la categoria de plata.

Camí dels 41 anys, que farà aquest 2022, s’haurà de veure quin és el camí que agafa Diego López ara. “M’agradaria continuar a l’Espanyol i si no hi continuo ja veurem què passa”, va assegurar fa dos mesos sobre la possibilitat de seguir o no jugant a futbol. Dilluns ho explicarà, ja que és el dia en què s’acomiadarà del club i de l’afició en un acte que tindrà lloc a l’RCDE Stadium a la tarda (l’hora encara s’ha de determinar).

No serà l’últim

En aquest sentit, tot fa preveure que un altre emblema de l’entitat també dirà adeu properament: David López. El primer capità acaba el contracte i continua sense renovar. D’altra banda, Dídac Vilà, Oier Olazábal i Fran Mérida, en la mateixa situació, també tenen un peu a fora del club, mentre que el cas d’Óscar Melendo, que com tots ells acaba el contracte d’aquí a tres setmanes, continua sent una incògnita.

CAPITANS

David López tampoc ha renovat i podria ser el següent adeu important

RDT deixa la concentració de la selecció espanyola

Per segona vegada consecutiva, RDT ha de deixar la concentració de la selecció espanyola abans d’hora. El davanter de l’Espanyol va marxar ahir per malaltia, per “una infecció al tracte respiratori superior amb procés febril”, segons va informar la FEF, que també va aclarir que els metges del combinat estatal havien descartat que tingués covid, després de fer-li les proves. L’ariet, doncs, agafa les vacances d’un estiu en què la seva figura es presenta com una de les patates calentes per a la nova direcció esportiva blanc-i-blava ja que no té la continuïtat garantida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)