Espanyol

L’adeu del capità

Espanyol. L’endemà del comiat de Diego López, el club periquito anuncia la marxa d’un altre emblema: David López

És una setmana de comiats a l’Espanyol. L’endemà de confirmar la marxa del porter Diego López, ahir va anunciar l’adeu d’un altre emblema, el del capità David López. El migcampista format al planter blanc-i-blau tampoc renovarà el contracte que acabava aquest 30 de juny i posa fi a la seva etapa com a jugador del club després de vuit temporades dividides en dues etapes.

Amb la seva marxa, els periquitos perden un dels futbolistes més importants de la història recent del club, al qual va arribar la temporada 2007/2008 per incorporar-se al juvenil A. Després, un 26 de setembre del 2010, va debutar en el primer equip, encara que la seva consolidació no va arribar fins al curs 2013/14, amb dues etapes com a cedit al Leganés i a l’Osca. Després d’una brillant temporada de blanc-i-blau, va fitxar pel Nàpols abans de tornar, de manera definitiva, a l’Espanyol, on ha jugat els últims sis anys. En total, de periquito ha disputat 237 partits entre lliga, copa i Europa League i ha marcat un total de 13 gols. David López fa les maletes després d’un últim curs en què les lesions no l’han permès tenir continuïtat i en què només ha pogut ser titular en vuit ocasions i participar en 18 partits. Dimarts que ve al migdia s’acomiadarà del club i de l’afició en un acte que tindrà lloc al RCDE Stadium amb la presència del president, Chen Yansheng.

Després de Diego i David, d’altres que tenen també peu i mig a fora del club son Dídac Vilà, Oier Olazábal i Fran Mérida. El cas d’Óscar Melendo, que com tots ells acaba contracte, és per ara una incògnita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)