Espanyol

Dídac Vilà: “Estic content i orgullós de com ha anat”

El mataroní s’acomiada després de tres etapes i setze anys a l’Espanyol

Continuen els actes de comiat a l’Espanyol. Després de Diego i David López, avui ha estat el torn d’un altre dels veterans i jugador de la casa, Dídac Vilà. Després de setze anys i fins a tres etapes al club, el lateral mataroní s’ha acomiadat de l’entitat blanc-i-blava. Vilà ha llegit un comunicat ple de sentiment, emocionat, amb la veu trencada i llàgrimes als ulls. S’ha desfet en elogis i agraïments cap al club i tota la gent que l’ha acompanyat al llarg de tants anys, també cap als aficionats i la seva família. L’Espanyol li ha fet entrega d’una insígnia i d’una samarreta amb el dorsal 192, corresponent al número de partits que ha disputat com a periquito.

Trajectòria: tres etapes a casa i aventures a l’estranger

“La primera, com a nen, gaudint dels anys al futbol base, em van fer créixer com a persona. Després, el debut, de la mà de Pochettino. Fora, he tingut moments difícils per lesions i problemes, però també moments brutals. I, ja en la meva maduresa esportiva, vaig poder tornar a l’Espanyol per demostrar molts anys de futbol. Estic molt content i orgullós de com ha anat tot.”

Un moment

“És molt difícil, però vaig arribar com a nen petit i somiador, i em quedo amb el dia que debuto com a titular a Cornellà i guanyem a l’Athletic Club.”

Futur immediat

“Ho parlem amb la meva dona cada dia i no ho tenim clar, estem oberts. A vegades tenim ganes de viure una experiència nova i diferent, d’altres preferim seguir a la lliga espanyola. Ho anirem reflexionant en els pròxims dies.”

Primera capitania

“Va ser un orgull. Vaig avisar la meva família: “avui per fi em toca portar aquest braçalet que tant temps he desitjat portar”. Són molts anys que et fan ser el més feliç del món en aquell moment.”

Comiat

“És un moment molt trist perquè, per desgràcia, no podré continuar defensant uns colors que he defensat durant setze anys. Ho vas assimilant, costa, però amb molt d’orgull també. A partir d’ara, tocarà estar a la grada animant a l’equip, com un periquito més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)