Espanyol

El futur incert d’Oier i Melendo

Espanyol. El porter i el migcampista són els dos jugadors del club blanc-i-blau que finalitzen contracte el pròxim 30 de juny i encara no se sap res de la seva continuïtat a l’entitat

L’Espanyol ja s’ha acomiadat de quatre dels sis futbolistes que finalitzaven contracte el pròxim 30 de juny. El primer a dir adeu va ser Fran Mérida, que es va acomiadar a través de les xarxes socials. Després, va ser el torn de David López, Diego López i Dídac Vilà, que van marxar emocionats de la que ha estat casa seva durant diverses temporades. Ara queda per veure quin serà el futur immediat de Melendo i Oier, ja que si no s’hi arriba a un acord marxaran lliures.

Per una banda, el migcampista de 24 anys és ara per ara la gran incògnita. El de Sant Adrià de Besòs fa mesos que negocia amb l’entitat blanc-i-blava, però encara no ha respost l’última oferta per ampliar el seu contracte. En aquesta decisió hi pot tenir un paper fonamental el rol que li vulgui donar a l’equip el nou entrenador, Diego Martínez, ja que amb Vicente Moreno no va tenir la continuïtat que s’esperava, amb 21 partits disputats, i només 14 com a titular.

L’altre jugador que falta saber si finalment renova o marxa és Oier. El porter està en espera que el club li comuniqui si tenen la intenció de continuar comptant amb ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)