Espanyol

A poc a poc i bona lletra

Espanyol. En la presentació de Benjamin Lecomte, el director esportiu, Domingo Catoira, explica que pel que fa al mercat s’està complint el que tenien planificat

L’Espanyol, amb el director esportiu, Domingo Catoira, al capdavant, continua treballant per reforçar la plantilla. Són ja quatre incorporacions, cinc comptant la de Tonny Vilhena, que ja va jugar el curs passat, les que ha fet el conjunt blanc-i-blau: Vinícius Souza, Brian Oliván, Joselu Mato i Benjamin Lecomte, que va ser presentat ahir. No obstant això, la idea de l’entitat blanc-i-blava és fer-ne més. “Les dificultats que tenim són semblants a les que tenen deu, dotze o catorze clubs més del campionat. Excepte els sis primers, que tenen ingressos extraordinaris, la resta hem de ser imaginatius, i nosaltres ho estem sent”, va explicar ahir Catoira, satisfet per com està anant el mercat de fitxatges. “Teníem clar el full de ruta i el timing per a les prioritats que teníem marcades. I estem tranquils perquè es va complint el que teníem al cap i planificat”, va assenyalar l’executiu. “És un mercat complex i bloquejat. Tot i això, busquem tenir un equip molt competitiu, si pot ser en la primera jornada de lliga millor, perquè no podem regalar jornades, però al final del mercat és quan hem de valorar i analitzar quina plantilla hem aconseguit”, va indicar.

D’altra banda, el director esportiu també es va referir a les renovacions de Sergi Darder i Adrià Pedrosa, dos futbolistes que acaben contracte el 30 de juny del 2023. “Hi ha una gran sintonia amb els jugadors i els seus entorns. L’únic que esperem és que totes dues situacions acabin com tots volem i busquem. Jo estic confiat”, va aclarir.

Rumors de venda

En la compareixença també va parlar el CEO de l’entitat, Mao Ye, que va tornar a negar que el propietari, Chen Yansheng, s’estigui plantejant vendre el club. “Un altre cop... Fa quatre mesos o més que estem amb aquest tipus de rumors. Hi estem acostumats. En teoria fa un mes que hauríem d’haver anat al notari a signar la venda, amb això ho dic tot”, va concloure.

LA VISIÓ

Busquem tenir un equip competitiu. Si pot ser en la primera jornada de lliga, millor
Domingo Catoira
Director esportiu de l’Espanyol

Lecomte: “Estar amb Oblak m’ha canviat la mentalitat”

C.G.

Després d’entrenar-se per primer cop amb l’Espanyol, Benjamin Lecomte va ser presentat com el nou sentinella blanc-i-blau. El porter arriba cedit pel Mònaco en una operació en què no es preveu opció de compra. El curs passat va estar a l’Atlético, on no va jugar ni un partit a l’ombra de Jan Oblak. “És estrany perquè no he jugat, però a l’Atlético, amb jugadors d’alt nivell, he progressat molt a cada entrenament”, va dir. “Estar amb Oblak m’ha canviat la mentalitat, és un dels millors”, va assegurar el francès, de 31 anys. “L’Espanyol és la millor oportunitat que puc tenir per avançar i progressar, ho vaig tenir molt clar després de parlar amb Domingo”, va expressar Lecomte. que es va descriure com un “porter modern”. “M’agrada jugar en equip, amb una bona sortida de la pilota”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)