Espanyol

Lecomte: “Sento l’equip com una família”

Espanyol. El porter blanc-i-blau, que va debutar com a periquito en l’amistós contra Las Palmas, afirma que ja se sent “com a casa”

La quarta incorporació d’aquesta temporada de l’Espanyol ja ha disputat els primers minuts com a blanc-i-blau. Benjamin Lecomte va ser titular en el segon amistós de la pretemporada, contra Las Palmas, que es va saldar amb un empat a 0. Va ser un debut plàcid en què no va poder demostrar tot el potencial, ja que als dos equips els va faltar claredat en els metres finals i hi va haver molt poques ocasions de gol. A més, el francès només va jugar 45 minuts, ja que, després de la represa, Joan Garcia va entrar en el seu lloc. Tot i això, en declaracions al club durant la concentració a Marbella, es va mostrar content per aquests primers minuts. “Vaig tenir molt bones sensacions al camp i amb els companys. Estic molt orgullós d’haver portat aquesta samarreta per primer cop.”

Lecomte va admetre que “va ser un partit difícil”, però van poder treure conclusions positives: “És un empat a zero molt bo per al que estem construint cada dia en els entrenaments.” Tanmateix, va assegurar que les dues parts van tenir “una intensitat molt bona”: “Hi ha coses que s’han de millorar, però és normal perquè estem en pretemporada. De cor i de cap, vam fer tot el que vam poder.”

Deixant de banda aquest duel de pretemporada, en què poques conclusions es van poder extreure perquè l’equip continua en reconstrucció, Lecomte també va parlar de la seva adaptació al grup. “És un vestidor molt fàcil; tots m’han ajudat molt. Em sento com a casa, i això és molt bo per a mi i per ajudar l’equip i donar-ho tot amb ells. Ja sento l’equip com una família de veritat.” A més, també va pronosticar: “Serà una bona temporada si tots estem units d’aquesta manera.”

Al francès se’l veu il·lusionat i amb moltes ganes de formar part d’aquest nou projecte de Diego Martínez, i és que no és per a menys. Amb aquest debut, Lecomte va tornar-se a sentir futbolista després d’un any complicat a l’Atlético de Madrid, en què va viure a l’ombra d’Oblak.

Ara, ha arribat la seva oportunitat. Amb les baixes de Diego López i Oier, als 31 anys ha aterrat a l’Espanyol per ser titular, i aquests partits de pretemporada li serviran per acabar d’agafar el rodatge que necessita.

EL PROTAGONISTA

Ja em sento en l’equip com en una família de veritat. Serà una bona temporada si tots estem units d’aquesta manera

DEBUT

Estic molt orgullós d’haver portat la samarreta de l’Espanyol per primer cop
Benjamin Lecomte
porter de l’espanyol

OPORTUNITAT

Hi ha coses que s’han de millorar, però és normal perquè estem en pretemporada. De cor i de cap, vam fer el que vam poder
Lecomte va estrenar-se en l’onze inicial, disputant 45 minuts
Amb la marxa de Diego López i Oier, ha arribat a l’Espanyol per ser titular
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)