Espanyol

Doblet per continuar progressant

L’Espanyol s’ha imposat al Lilla (2-0) en el tercer partit de la pretemporada gràcies a les dianes de Joselu i Puado

L’Espanyol s’ha imposat al Lilla (2-0) gràcies als gols de Joselu i Puado a la segona part. El duel, disputat al Marbella Football Center, ha deixat molt bones sensacions. I és que els blanc-i-blaus han plantat cara a un dels equips més potents de la lliga francesa, i el nou projecte de Diego Martínez comença a donar els seus fruits.

El partit ha començat intens i amb molt de ritme, amb tots dos equips buscant constantment el contraatac. La primera gran ocasió de perill ha estat pel Lilla als quatre minuts. Angel Gomes s’ha quedat sol davant Lecomte després d’una gran jugada individual de Bamba, però el porter parisenc ha evitat el primer gol del matx gràcies a una gran intervenció. Els blanc-i-blaus han respost poc després amb un xut de Keidi Bare des de la frontal de l’àrea que ha hagut de treure Jardim. A partir d’aquí l’Espanyol ha intentat portar el ritme de joc a través de la possessió, i després d’una gran jugada col·lectiva ha arribat una nova ocasió. Aquesta vegada ha estat Puado, que ha guanyat l’esquena d’Alexsandro i se n’ha anat per velocitat. Un cop dins l’àrea ha xutat al pal curt, però el porter de l’equip francès ha tornat a impedir el gol. Els periquitos han continuat creant grans jugades i sent molt verticals, i d’aquí ha arribat una nova oportunitat per avançar-se en el marcador. Als vint minuts, Omar, amb una gran paret prèvia amb Puado, ha xutat ras i potent, però Jardim ha tornat a treure una altra mà miraculosa. Al minut 36, després de la pausa d’hidratació, ha arribat l’última i la millor ocasió de la primera part amb una pilota al pal de Puado després d’una passada mil·limètrica de Rubén Sánchez.

A la segona part, el Lilla ha començat tenint possessions llarguíssimes per mirar d’arribar amb perill a l’àrea contrària, mentre que a l’Espanyol no li ha quedat una altra que tancar-se al darrere per defensar les envestides rivals. Tot i això, al minut 13, quan semblava que a l’equip dirigit per Diego Martínez li estava costant arribar a camp contrari, Joselu no ha perdonat en la primera que ha tingut. L’ex de l’Alavés ha situat l’1 a 0 amb un xut creuat amb l’esquerra. Aquest gol a donat ales als blanc-i-blaus, que poc després (19’) han ampliat les distàncies amb la diana de Puado. L’equip francès també ha tingut les seves ocasions, sobretot per part de Bamba, un dels millor jugadors de l’equip rival gràcies al seu desequilibri, però Lacomte i la defensa periquita han impedit que s’aproximessin en l’electrònic. A la mitja hora de joc, Luca ha marxat per velocitat dels seus rivals i ha tingut una nova oportunitat per fer el tercer. En els últims minuts poca cosa més hi ha hagut i s’ha arribat al final amb el 2 a 0 definitiu. El proper test de l’Espanyol serà dijous que ve contra el Balompédica Linense, de Primera RFEF.