Espanyol

Diego Martínez: “Encara estem lluny del que necessitem”

L’Espanyol s’ha imposat aquest matí al Lilla per 2 a 0, gràcies als gols de Joselu i Puado a la segona part. Després del partit, el tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, ha atès els mitjans de club. Aquestes han estat les seves declaracions.

Balanç del partit

“Igual que els dos anteriors. Acumulant quilòmetres de competició, volum de conceptes, d’intencions i d’una molt bona actitud un altre cop per part de l’equip. Més enllà del resultat, que ha estat positiu, s’ha de pensar en la següent setmana perquè encara estem lluny del que necessitem. Tot i que avui hi ha hagut més i millors moments per fases de l’equip”.

Cap gol encaixat en els tres partits

“El que m’agrada és la intenció. Encara s’han d’assimilar moltes coses. El que menys m’ha agradat ha estat l’inici, els primers cinc minuts crec que ens ha costat entrar una mica, i allà si ens haguessin marcat el partit hauria estat diferent. Això és la competició real i hem d’estar preparats per tot. Avui crec que els moments de dificultat l’equip ha estat millor organitzat, ha estat més conscient del que necessitava per sortir d’aquells moments en el que el rival era superior. Hi ha moments en què hem estat superiors davant un rival molt físic, molt intens i amb molt bones individualitats, i hem aprofitat les nostres oportunitats per fer gol. Dins de les alternances de fases de joc, que crec que és normal en qualsevol partit i més en pretemporada, crec que l’esforç de l’equip s’ha de destacar”.

Pretemporada

“La pretemporada està perquè ens coneguem. Avui hem entès bastant millor les coses que ens pot aportar Joselu. També ens ha servit per conèixer millor tots els jugadors que s’incorporen nous o que venen del filial i que s’han d’adaptar al que és el nivell d’elit. Però, com sempre dic, on no arriben les cames i la frescor ha d’arribar la intel·ligència, la concentració i la predisposició de jugar en equip. I en aquest sentit s’ha de donar l’enhorabona a l’equip”.

Baixes per molèsties

“Hem hagut de variar la planificació perquè el mateix partit fos un estímul important dins del que és la càrrega de l’equip. És veritat que hi ha hagut el contratemps de Sergi, de Calero l’altre dia amb el cop en l’última jugada, i de jugadors que estan a la corda fluixa que no volem forçar-los perquè no es perdin més dies. Intentem anar gestionant tot això i que tots els jugadors vagin adquirint la seva preparació de forma personalitzada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)