Espanyol

Melamed: “La mentalitat és molt important”

El jugador periquito valora molt positivament el partit davant el Lilla i fa balanç de les tres primeres setmanes de l’equip

L’Espanyol continua amb la seva estada a Marbella després de la victòria davant el Lilla d’aquest diumenge (2-0) amb gols de Joselu i Puado. L’equip no s’atura en la preparació de cara al primer partit de lliga a Vigo davant el Celta i aquest dilluns ha tornat a entrenar-se. Dissabte l’equip jugarà un altre amistós davant un bon rival com el Brighton anglès i la setmana següent visitarà al Nàpols. Nico Melamed ha fet balanç del partit davant el Lille i ha valorat les primeres setmanes de pretemporada.

Victòria i bones sensacions davant el Lilla

“En fem un bon balanç. És una bona prova més per a nosaltres, aquí hem vingut a competir des del primer dia, a intentar treure una victòria de cada partit. Es nota que ens estem esforçant al màxim, des del minut u competint, amb intensitat, anant al cent per cent als duels i aconseguint una bona victòria. Sempre és bo guanyar.”

Treball i esforç, innegociables

“Ens ho hem inculcat des del primer dia que vam arribar als entrenaments. Ho estem demostrant en cada partit, en cada duel i disputa per intentar tirar el partit endavant que és com ho hem de demostrar.”

La mentalitat, clau

“La mentalitat és molt important. Quan surten les coses sempre estem bé, la mentalitat és positiva, però quan no surten o el partit està en un moment on no ens està anant tan bé, és molt important saber estar amb el cap fred i on l’hem de tenir per saber portar el partit on volem i treure’l endavant.”

Tres setmanes de pretemporada

“Anem bé. Al final això és la pretemporada, es tracta de treure molt esforç, tenir molts minuts i carregar cames per arribar al partit de Vigo amb la màxima frescor possible i la major quantitat de minuts possibles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)