Espanyol

Braithwaite i Álvaro, novetats en la convocatòria

Després d’un tancament de mercat convuls per a l’Espanyol, torna el futbol. L’equip de Diego Martínez visita demà l’Athletic Club (16.15h, GOL) necessitat de punts: només n’ha sumat un en tres partits de lliga.

Per a aquest partit, Diego Martínez ha convocat 21 futbolistes. La gran novetat de la llista és la presència de les dues darreres incorporacions: Álvaro Fernández i Martin Braithwaite. De pas, hem conegut quins dorsals vestiran. El porter lluirà el 25 i el danès el 17.

Completen la llista per al duel de San Mamés: Joan García, Óscar Gil, Cabrera, Calero, Puado, Keidi Bare, Joselu, Sergi Darder, Vini Souza, Brian Oliván, Lazo, Dani Gómez, Edu Expósito, Nico Melamed i els futbolistes del filial Omar, Rubén Sánchez, Simo, Villahermosa i Fortuño.

Per quarta jornada consecutiva no hi serà RDT, que finalment s’ha quedat a l’Espanyol. Avui, Diego Martínez ha deixat clar que comptarà amb tots els jugadors que tinguin predisposició i estiguin en plenitud de condicions. De moment, el madrileny no ho està i continua fora de les convocatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)