Espanyol

Diego Martínez: “Ens hem d’aixecar perquè diumenge tenim un altre partit important”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès a DAZN després de la derrota per la mínima contra l’Osasuna (1-0). Aquestes han estat les seves declaracions.

Valoració del partit

“A la primera part hem vist un partit tancat, que és el que volíem. Sabíem que ells tindrien molta empenta i, després, lamentablement, un detall és el que decideix el partit. Aquest 1 a 0 en contra, a pilota aturada, ens ha agafat amb molta falta d’atenció i ja després el partit és un altre. És canvi de sistema, intercanvi de cops, i aquí pot passar que l’Osasuna tingui alternatives com les que ha tingut, i nosaltres també hem tingut dues de Joselu i Puado i que crec que era el moment ideal del partit per empatar”.

Jornada intersetmanal

“És complicat per a tots a l’hora de fer un onze i fer canvis. Has de tenir en compte la disponibilitat, l’estat físic, etc. Per lo bo i lo dolent ens hem d’aixecar perquè el diumenge tenim un altre partit important”.

Falta de gol

“Aitor ha estat molt encertat. L’Osasuna també té uns centrals i uns migcampistes amb molta força en joc aeri. La primera part estava a on volíem i lamentablement aquella acció de córner és el que defineix el partit. Ells no estaven còmodes, nosaltres tampoc estàvem en la nostra millor versió en quant a tenir ocasions, però sí que recordo a la primera part una rematada de Cabrera i d’accions d’un partit com és a El Sadar, competit, intens i tancat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)