Espanyol

Amb més confiança

Espanyol. El triomf alliberador contra el Valladolid i el retorn de Martin Braithwaite, arguments per fer tremolar l’Osasuna, ferit però perillós (20 h)

El retorn de Martin Braithwaite és una de les notícies positives de l’Espanyol, que afronta la segona cita d’una setmana carregada amb la confiança que li dona la victòria alliberadora contra el Valladolid (1-0). Amb nou punts i havent-se tret de sobre per fi la sequera de triomfs a l’RCDE Stadium, l’equip blanc-i-blau visita el Sadar (20 h) amb ganes de fer tremolar un equip que va començar amb molta energia la lliga però que viu ara un moment de debilitat. Joselu, en un estat de gràcia capital per a les expectatives blanc-i-blaves, amenaça ara els navarresos.

Un virus al vestidor

Una de les preocupacions imprevistes de l’Espanyol és un procés víric que ha afectat diversos jugadors i que podria condicionar Diego Martínez, tot i que el virus no quedava reflectit en la convocatòria, fins al punt que, amb Sergi Gómez i Dani Gómez a punt, l’única baixa del primer equip per al partit d’avui és Adrià Pedrosa. El tècnic, que va dirigir l’Osasuna –el curs 2017/18, a segona A, vuitè sense accés al play-off–, preveu un partit de molta intensitat i reclama, a més de minimitzar els errors que tantes vegades els han castigat, màxima atenció durant tot el partit. L’exentrenador del Granada valora la importància d’haver guanyat el Valladolid: “Ens ha de donar no només confiança, sinó també motivació per treballar més dur, si fa falta. Entre tots, la idea és anar construint un equip que sigui competitiu contra qualsevol rival. Ara tenim un repte més, duríssim contra un rival fortíssim que està fent les coses molt bé. Ens espera una batalla esportiva de màxima exigència.”

“Hem de reaccionar”

L’Osasuna encadena quatre jornades sense guanyar (1 punt de 12) i sobretot dos partits que l’han afeblit. “No hem estat fins en aquests dos darrers partits. Els rivals han explotat les nostres debilitats i hem estat per sota del nostre nivell. Soc el primer que no vaig estar encertat”, admet Jagoba Arrasate. “Contra el València vam estar molt malament tècnicament, i contra el Vila-real no vam endevinar ni el pla de partit. Hem de reaccionar”, hi va afegir el tècnic, que podria sacsejar l’equip i fer entrar a l’onze futbolistes com Abde i Budimir i que espera que l’escalf del Sadar els ajudi.

4 Partits guanyats 2

1 Partits empatats 3

4 Partits perduts 4

9 Gols a favor 12

10 Gols en contra 16

OPORTUNITAT

L’Osasuna s’ha estancat amb un punt dels darrers 12 després d’una gran arrencada
Joselu i Braithwaite? Pensem en una clau més col·lectiva. Hem de fer de la polivalència una virtut
Diego Martínez
Ens espera una batalla de màxima exigència. S’ha d’extremar l’atenció, mantenir un ritme altíssim i, amb pilota, tenir personalitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)