Espanyol

Amb la mida ben presa

Espanyol. Andoni Iraola, tècnic del Rayo, ha guanyat els cinc partits que ha dirigit amb els madrilenys contra el conjunt blanc-i-blau

L’Espanyol es juga ser o no ser a la primera divisió, però cada cop li queden menys vides. Després d’una setmana negra amb la derrota al derbi i els aldarulls posteriors, els blanc-i-blaus se centren en la visita de demà a Vallecas per enfrontar-se al Rayo. Un estadi complicat, amb un rival incòmode i dirigit per un tècnic que li té la mida presa, a l’Espanyol. Andoni Iraola no sap què és perdre contra el conjunt blanc-i-blau. És més, ha guanyat els cinc partits que ha dirigit amb el Rayo contra l’Espanyol. El basc és un malson per als blanc-i-blaus.

El primer cop que es van creuar va ser a segona, la temporada que tots dos van aconseguir l’ascens (2020/21). Aquell Espanyol líder i llançat cap a primera no va poder tombar els madrilenys. A Vallecas, 1-0 amb gol d’Isi, un dels jugadors més en forma del Rayo. A l’RCDE, els locals guanyaven 2-0, però els d’Iraola van capgirar el resultat en la segona meitat (2-3). Ja el curs passat, els madrilenys van tornar a imposar-se per la mínima a Vallecas i gràcies a un desafortunat gol de Cabrera en pròpia porteria. Al camp de l’Espanyol, una diana de Sergi Guardiola va ser suficient (0-1). Aquest any, el Rayo va assaltar Cornellà-el Prat a principis de curs i gràcies a Isi i Ciss (0-2).

Quan li van preguntar per aquest balanç d’Iraola contra l’Espanyol, el tècnic blanc-i-blau, Luis García, va recórrer a l’optimisme. “Ara és el moment de guanyar, no per trencar l’estadística, sinó perquè ens ho juguem tot. És el millor moment. Podem fer-ho”, va explicar l’asturià, que continua creient en la salvació dels blanc-i-blaus. “Estem vius.”

LES VALORACIONS

Ara és el moment de guanyar, no per trencar l’estadística, sinó perquè ens ho juguem tot. El Rayo és un bon equip, però podem fer-ho
Cal fer moltes coses bé per guanyar el Rayo. S’haurà d’estar amb els cinc sentits
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)