Espanyol

Pere Milla, el primer reforç

Espanyol. El davanter lleidatà arriba procedent de l’Elx a canvi de 2,5 milions d’euros més mig milió en variables i firma per a les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027

La primera incorporació de l’Espanyol per a la temporada 2023/24 s’ha fet esperar, però ja és una realitat. Dos dies després del debut amarg a segona A amb l’empat contra l’Albacete i 45 dies després que s’obrés el mercat de fitxatges d’estiu, l’entitat blanc-i-blava va fer oficial el primer reforç: Pere Milla. El davanter lleidatà arriba al quadre periquito procedent de l’Elx a canvi de 2,5 milions d’euros més mig milió en variables, que s’activaran en cas que l’Espanyol aconsegueixi l’ascens a primera, i firma fins al 2027.

La voluntat de Pere Milla, que ja havia estat en l’òrbita de l’Espanyol les dues últimes temporades, ha estat clau perquè es pogués confirmar la seva arribada. L’ariet volia jugar de blanc-i-blau per tornar a Catalunya i estar a prop de la seva família ara que serà pare. Per aquest motiu, el futbolista de 30 anys ha renunciat a cobrar part del sou que li devia l’Elx i ha rebutjat ofertes d’equips de primera com ara el Granada i l’Alavés.

El davanter català aterra al conjunt blanc-i-blau per reforçar la parcel·la ofensiva, després de la marxa de Joselu i l’amenaça de perdre Braithwaite. En les seves quatre temporades en el conjunt il·licità, ha disputat 146 partits oficials, amb 29 gols i vuit assistències. Ara comença una nova aventura en l’Espanyol, en què es trobarà amb un vell conegut, el director esportiu Fran Garagarza. Aquest va ser l’encarregat de fitxar-lo el 2016 per a l’Eibar quan Milla jugava en la UD Logronyès, de segona B.

LES REACCIONS

Arribo a un club històric. Tenia molta il·lusió per venir aquí. Per mi és el millor dia de la meva vida. Junts lluitarem per un únic objectiu
Estic a on volia estar, i vull gaudir i créixer amb el club. En el camp ho donarem tot
Pere Milla
Davanter de l’Espanyol

Sergi Darder s’acomiada de l’Espanyol

Dies després de fer-se oficial el seu fitxatge pel Mallorca i, fins i tot, d’haver disputat els primers minuts amb el conjunt mallorquí, Sergi Darder va publicar a través de les seves xarxes socials una carta per acomiadar-se de la que ha estat casa seva durant els últims sis anys. “M’agradaria haver-me acomiadat d’una altra manera, però no ha pogut ser”, comença l’escrit. “Sé que des del desconeixement pot ser difícil d’entendre, però després de sis anys que han sigut una muntanya russa d’emocions, amb ascensos, descensos i competicions europees, sentia que era el moment d’un canvi pel bé de tots”, continua Darder. “Vaig viure el dolor del descens com un aficionat més i, com a capità, amb un gran sentiment de responsabilitat. Per la meva salut personal i familiar, he necessitat fer un pas al costat per provar de ser feliç i continuar gaudint de la meva professió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)