Espanyol

César Montes es nega a entrenar fins que no es resolgui el seu futur

César Montes s’ha plantat. El central mexicà vol abandonar l’entitat blanc-i-blava i està disposat a tensar la corda per sortir-se amb la seva. Aquest dilluns es va incorporar a la disciplina de l’Espanyol després de diverses setmanes de vacances un cop va finalitzar els seus compromisos internacionals amb la selecció mexicana. Aquest matí, La Grada ha tret a la llum que s’ha negat a entrenar amb la resta de la plantilla, que estava citada a les 9.30h en la Ciutat Esportiva. Montes s’ha presentat a les instal·lacions, ha parlat amb Luis García i els seus companys per explicar-los la situació i després d’un parell de voltes per la gespa ha abandonat la Dani Jarque.

El central creu que s’han incomplert alguns dels pactes que va arribar amb la directiva de l’Espanyol i, per això, demana que li posin un preu per sortir del club. Clubs com l’Almeria, el Mallorca o l’Osasuna s’han interessat en ell, però l’Espanyol ha rebutjat totes les ofertes formals que han arribat. El club el considera un futbolista indispensable per aconseguir l’ascens a primera.

Amb aquest panorama, el director esportiu, Fran Garagarza, ha parlat aquest matí en la presentació de Pere Milla i ha reconegut que César Montes no vol continuar en el club. “César vol sortir, és obvi. Ja porta temps plantejant-se la seva marxa. Arriba d’un període de vacances que necessitava després de jugar amb Mèxic. Per nosaltres és un jugador important, però sí que ens ha transmès que fa temps que ha decidit que vol marxar. Entén que té situacions de mercat que li il·lusionen i encaixen més perquè és un gran jugador i també hi ha clubs al darrere”.

El cap de setmana passat no va estar disponible en el duel contra l’Albacete perquè encara estava de vacances. Està per veure si entrarà en la convocatòria del partit que els blanc-i-blaus disputaran aquest dissabte contra el Racing de Santander a Cornellà-El Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)