Espanyol

César Montes, en rebel·lia

Espanyol. El central mexicà creu que s’han incomplert alguns dels pactes als quals va arribar amb la directiva i, per això, es nega a entrenar amb el grup fins que no es resolgui el seu futur, que el vol lluny de Cornellà-el Prat

El descens de l’Espanyol a segona A està comportant més maldecaps dels previstos. Després de la marxa de Sergi Darder al Mallorca i que Braithwaite abandonés sense permís l’estada de Marbella, César Montes ha estat el següent a sumar-se al carro. El central mexicà també s’ha declarat en rebel·lia i es nega a entrenar amb la resta de la plantilla fins que no es resolgui el seu futur. El futbolista de 26 anys vol abandonar l’entitat blanc-i-blava i està disposat a tensar la corda per sortir-se amb la seva. Creu que s’han incomplert alguns dels pactes als quals va arribar amb la directiva de l’Espanyol i, per això, demana que li posin un preu per sortir. Equips com ara l’Almeria, el Mallorca i l’Osasuna s’han interessat per ell, però l’Espanyol ha rebutjat totes les ofertes formals que han arribat perquè el consideren un futbolista indispensable per aconseguir l’ascens. Amb aquest panorama, el director esportiu, Fran Garagarza, va parlar ahir en la roda de premsa de presentació de Pere Milla i va reconèixer que el mexicà vol marxar. “Que César Montes vol marxar i que ja fa temps que s’ho planteja és obvi. Però per a nosaltres és un jugador important i creiem que ens ha d’ajudar a pujar a primera. Ell entén que té situacions de mercat que l’il·lusionen i encaixen més perquè és un gran jugador i hi ha clubs al darrere.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)