Espanyol

Les vacances més curtes s’acosten al final

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau és l’equip de primera que tindrà menys descans tot i ser l’últim a arrencar, dilluns, com el Madrid

L’Espanyol va posar punt final a la temporada 2023/24 el diumenge 23 de juny amb l’anhelat ascens a primera divisió, després d’un any ple de turbulències, desgast i molts incendis. La irregularitat en el joc i els resultats el van condemnar a disputar el play-off i, per tant, acabar el curs molt més tard del previst inicialment. En la nit de la revetlla de Sant Joan, els futbolistes blanc-i-blaus van començar unes vacances que duraran 21 dies. Dilluns, el 15 de juliol, estan citats a la ciutat esportiva Dani Jarque per arrencar amb la pretemporada.

Tots els equips de primera divisió van acabar el curs el cap de setmana del 25 i 26 de maig, amb la disputa de la 38a jornada de lliga. Tots, menys el Madrid, que encara li quedava la final de la Champions, prevista per l’1 de juny. A segona hi ha 42 jornades i, per tant, el calendari és més extens. En aquest cas, la lliga regular va acabar el 2 de juny, amb els dos ascensos per la via ràpida del Leganés i el Valladolid. A l’Espanyol encara li quedaria tres setmanes més de lluita per assolir l’objectiu i poder estar aquest any competint amb els millors. El conjunt blanc-i-blau és, per tant, l’últim que va abaixar el teló i, per això, també serà l’últim, el mateix dia que el Madrid, que tornarà a la feina per preparar el curs 2024/25. Tot i això, la diferència dels dies de vacances entre la majoria d’equips i el periquito és abismal. Tots gaudeixen de més d’un mes de desconnexió. L’Espanyol, de tres setmanes justes. Un fet que pot representar un hàndicap per a un equip que està obligat a fer un bon curs a les ordres de Manolo González. La sort, si més no, és que l’Espanyol jugarà la primera jornada el dilluns 19 d’agost.

Després que ahir es posessin en marxa l’Atlético i la Real Sociedad, l’Espanyol i el Madrid ja són els dos únics equips de primera divisió que no han començat la pretemporada. Dilluns tocarà passar les habituals proves mèdiques i físiques, i començarà la primera setmana d’entrenaments abans de l’estada que els blanc-i-blaus faran a Navata, a l’Alt Empordà, del 24 al 30 de juliol, abans de tornar a les instal·lacions del club.

Madrid
15 de juliol
Barça
10 de juliol
Girona
10 de juliol
Atlético
11 de juliol
Athletic
8 de juliol
Real Sociedad
11 de juliol
Betis
8 de juliol
Vila-real
8 de juliol
València
4 de juliol
Alavés
8 de juliol
Osasuna
4 de juliol
Getafe
8 de juliol
Celta
3 de juliol
Sevilla
4 de juliol
Mallorca
8 de juliol
Las Palmas
27 de juny
Rayo Vallecano
8 de juliol
Leganés
8 de juliol
Valladolid
9 de juliol
Espanyol
15 de juliol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)