Espanyol

Antoniu Roca: “A casa ens fem forts”

Després de tres derrotes consecutives contra el Madrid (4-1), el Vila-real (1-2) i el Betis (1-0), l’Espanyol es va treure un pes de sobre amb la victòria de dissabte contra el Mallorca (2-1). “Veníem de tres partits sense sumar i poder guanyar a casa va ser una alegria immensa”, ha comentat Antoniu Roca en una entrevista concedida als mitjans del club, en què ha verbalitzat l’alliberament del vestidor després de signar un bon partit: “En els últims minuts vam patir una mica, però crec que vam dominar de principi a fi en molts aspectes i això es va traduir en el marcador. El que va plantejar el míster es va veure reflectit en el terreny de joc”.

Amb aquesta última victòria els blanc-i-blaus han sumat nou dels deu punts que porten en la lliga al RCDE Stadium, on s’estan fent forts per mantenir un coixí de quatre punts respecte la zona de descens. “S’està veient que a casa ens fem forts i que costa que els equips ens facin mal. Estem sumant molts punts a casa, que crec que és el que hem d’aconseguir gràcies a la nostra afició i al nostre esforç”, diu el jove extrem blanc-i-blau.

A nivell personal, Antoniu Roca va disputar el seu tercer partit amb l’Espanyol a primera divisió després d’haver participat en les dues primeres jornades de lliga. “La meva adaptació va de menys a més i tots els companys m’han ajudat per a que sigui fàcil”, diu Roca, que va poder viure des de dins la victòria 1.000 de la història de l’Espanyol a primera divisió: “Sempre que pugui sumar minuts i ajudar a l’equip és una alegria molt gran. Estic per ajudar en el que digui el mister. Estic molt content d’aportar el meu granet de sorra en la victòria 1.000 de l’Espanyol a primera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)