Espanyol

Carlos Romero: “Manolo em dona llibertat i confiança en atac per jugar com a mi m’agrada”

Carlos Romero, una de les incorporacions d’aquest mercat d’estiu, està rendint a un gran nivell. El jove lateral, cedit pel Vila-real, no ha necessitat gairebé adaptació. S’ha convertit, en molt poc temps, en una peça clau de l’equip de Manolo González. Ha participat en els 9 partits de lliga que s’han disputat fina ara, només en un va sortir des de la banqueta. La resta, titularitats. Contra el Rayo, en la quarta jornada, va marcar el seu primer gol a l’elit. Aquest migdia ha comparegut en roda de premsa per valorar les seves primeres setmanes a l’Espanyol.

Victòria contra el Mallorca

“L’equip té bones sensacions. Veníem de tres partits on no havíem aconseguit punts. Les sensacions que vam deixar al Villamarín van ser bones, però ens va faltar encert a l’àrea. Contra el Mallorca vam aconseguir els tres punts, i esperem seguir en aquesta línia”.

Què li demana Manolo González?

“El mister sap que soc un jugador creatiu, que m’agrada tenir la pilota i mai em prohibeix res. Em dona llibertat i confiança en atac per a jugar com a mi m’agrada i em senti més còmode. Em sento molt a gust. Ho estem demostrant amb l’equip i estic molt feliç”.

Quina nota es posa en aquest primer tram de lliga?

“Em posaria un 7, crec que he de millorar moltes coses, com qualsevol jugador jove. He tingut molt bones sensacions. És el meu primer any a primera, i el rendiment que estem donant tots és notable. Estic a gust i intentant millorar les coses que jo sé que tinc per millorar”.

Possibilitat que es pugui quedar un any més?

“Des que he arribat estic molt a gust aquí. M’he adaptat molt bé, he caigut de peu a l’equip. Tinc contracte amb un altre club i s’ha de respectar, però no se sap mai que pot passar. Estic gaudint d’això i no em vull centrar en què passarà”.

Què destaca de Manolo?

“El veiem com a una persona molt exigent. Manolo és el que ha aconseguit que els jugadors que hem arribat ens exprimim al màxim, i els que ja estaven aquí estan fent un pas endavant. Crec que el rendiment que està traient de cada jugador és molt bo”.

Què s’ha de millorar?

“Sobretot, l’encert a 3/4 de camp. Ens falta més arribada, tenir més ocasions per partit. L’equip ha de fer un pas endavant i generar més ocasions”.

En què ha de millorar?

“Hi ha moments defensivament parlant que m’agradaria millorar, estic treballant en això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)