Espanyol

Detinguts 17 aficionats per una baralla abans de l’Espanyol-Oviedo del ‘play-off’

Durant el dia d’ahir els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van detenir, en una operació conjunta, a 17 aficionats que, presumptament, van protagonitzar enfrontaments violents el passat 23 de juny abans del partit entre l’Espanyol i l’Oviedo de la tornada de la final del play-off d’ascens a primera divisió, que es va resoldre amb la victòria (2-0) i l’ascens a primera dels blanc-i-blaus. Als detinguts se’ls hi atribueix un delicte de desordres públics i de baralla tumultuària. Les detencions es van produir ahir en diverses ciutats catalanes (un total de 12) i a Oviedo (5), però no es descarta que en els propers dies es puguin fer més detencions, ja que l’operació continua oberta i hi ha dotze investigats més.

Segons expliquen les fonts policials, els fets es van produir al voltant de les 17h del 23 de juny, quan es va produir una baralla tumultuària al passeig dels Ferrocarrils de Cornellà de Llobregat entre membres de les dues aficions. Els aficionats radicals de l’Oviedo es trobaven a la plaça de la Sardana de Cornellà i durant el recorregut pel passeig dels Ferrocarrils, en direcció a l’estadi, es van trobar de manera casual amb aficionats de l’Espanyol, donant origen a la barralla, en què es van utilitzar tot tipus d’objectes contundents i mobiliari com ampolles, cadires i gots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)