Espanyol

Brian Oliván: “Volem capgirar la situació contra el Sevilla”

Brian Oliván ha parlat avui als mitjans oficials de l’Espanyol per valorar el moment de l’equip, després de la derrota del cap de setmana al camp de l’Athletic Club (4-1). Divendres, l’equip blanc-i-blau s’enfronta al Sevilla al RCDE Stadium.

La desfeta a San Mamés

“No va ser el resultat que nosaltres esperàvem. És cert que no vam estar a l’alçada del partit, no ens queda cap altra que corregir els errors que vam cometre. El futbol et dóna una oportunitat en pocs dies i divendres tenim un partit molt important a casa contra el Sevilla. Intentarem durant aquesta setmana corregir el que vam fer malament, guanyar el partit i donar una alegria a la nostra afició”.

Alguna cosa positiva?

“Del poc positiu que vam treure va ser que en els últims partits no vam decaure, vam anar a buscar el partit malgrat que el resultat estava molt complicat. Però sobretot l’última empenta en els últims minuts que va tenir l’equip en què vam marcar. Va ser dur perquè a la primera mitja hora ja perdíem 3-0, però no ens vam deixar anar i vam competir fins al final, és el positiu que vam treure d’un camp complicat com és Bilbao”.

Moment de l’equip

“Quan surts d’un resultat tan dolent el més important per un jugador és que arribi tan ràpid com sigui possible el següent partit de lliga per poder demostrar i capgirar la situació, tot el que vam fer malament l’altre dia, i què millor que fer-ho a casa davant la nostra gent. És un partit molt important davant el Sevilla i intentarem guanyar els tres punts”.

El partit contra el Sevilla

“Serà un partit molt complicat, tenen molt bon equip, però a casa som forts i tenim molta ambició. El nostre objectiu és sumar els tres punts, que seria molt important.

La primera divisió

“Tots els partits a primera són molt importants. Son partits ajustats, i l’afició pot donar un cop de mà a l’equip perquè els petits detalls poden marcar. Això pot ser un punt molt fort per a nosaltres, tenir l’afició al nostre costat, que hi hagi molta gent i ens ajudin el màxim possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)