1a divisió

El Madrid s’imposa al Celta i encadena quatre triomfs (2-4)

Futbol. Dos gols del francès han posat per davant al conjunt de Solari, que compta els seus partits a la banqueta blanca per victòries

Victòria del Madrid de Solari, que compta els seus partits com a tècnic blanc per victòries, a Balaídos, davant un Celta que ha acusat molt el primer gol en contra. Els gallecs han començat molt bé i es podrien haver avançat en el 19’ però el xut de Roncaglia s’ha estavellat al pal. El Madrid, en canvi, no ha fallat quatre minuts després, quan Benzema ha marcat amb un xut ajustat al pal després d’una gran assistència de Modric. Els blancs era millor i Benzema primer i Kroos després podrien haver fet que els de Solari marxés al descans amb més avantatge. Abans del descans, Courtois ha salvat l’empat del Celta a un xut de Brais.

En la represa, Iago Aspas s’ha apropat amb perill, però Benzema, després d’estavellar una pilota la travesser, ha provocat el 0-2, obra de Cabral en pròpia porteria. La resposta del Celta, però, ha estat bona, i Hugo Mallo ha escurçat distàncies amb un golàs, que ha rematat una assistència de Junca sense deixar que botés la pilota. En el tram final, l’àrbitre ha xiulat penal de Junca sobre Odriozola, i Sergio Ramos ha sentenciat l’1-3 des dels onze metres amb un llançament a l’estil Panenka. Ceballos ha arrodonit la festa blanca amb un golàs en el temps afegit i Brais ha maquillat el resultat en l’última jugada del partit.

Tot i el triomf, caldrà veure quin és el balanç que fa Solari del partit, ja que ha perdut a diversos jugadors per lesió. En la primera part, Casemiro i Reguilón s’ha hagut de retirar per problemes físics, mentre que en el segon temps, Nacho també ha hagut de ser substituït i Bale, tot i que ha jugat els noranta minuts, ha acabat coix.