Champions

Pochettino: “Estem vivint una Champions d’infart”

Espanyol. “Li estic eternament agraït a l’Espanyol”, diu el tècnic argentí que té un desig: trobar-se a la Champions amb el club blanc-i-blau

“Sempre estarem en contacte i que sentin la felicitat pel que hem estat capaços d’aconseguir és maco. M’ho acaben d’explicar (els seus ajudants) Jesús (Pérez) i Toni (Jiménez) perquè no tinc xarxes socials i no estic informat, m’ha encantat aquesta proposta, estic eternament agraït”, ha dit fa uns minuts el tècnic del Tottenham en una entrevista a Tiempo de Espanyol. El preparador del Tottenham, finalista de la Champions després d’eliminar a l’Ajax, es referia a la iniciativa de l’Espanyol, de fa unes hores, on regala l’estampació amb el nom i el dorsal de Pochettino comprant qualsevol equipament. Aquesta promoció s’allargarà fins al dia 1 de juny, data de la final de la competició al Wanda Metropolitano on el Tottenham es veurà les cares amb el Liverpool de Jürgen Klopp.

Mauricio Pochettino, l’estranger que més vegades ha vestit la blanc-i-blava i artífex de la salvació del 2009, també ha parlat del recorregut del conjunt londinenc a Europa.”Estem fent una Champions d’infart, a veure si sobrevivim perquè ha estat molt emocionant el que hem viscut davant el City i també contra l’Ajax, estem amb totes les emocions a flor de pell, vivint moments extrems en què costa reprimir les emocions. Aquest tipus de moments fa que un cada cop estimi més aquest esport”.

El tècnic argentí ha tornat a recordar la salvació a Almeria amb l’Espanyol. “Per mi el d’Almeria serà sempre quelcom molt especial, del que més del que m’ha tocat viure, és únic; la meva primera experiència com a entrenador, sentint tot el que sents pel club i el que suposava salvar la categoria per a la viabilitat del club, hi havia molt en joc a banda dels llaços existents, estava aquesta responsabilitat enorme. El de l’Espanyol sempre estarà en un lloc especial, L’Espanyol és com si fos el meu club de tota la vida, serà complicat replicar algun dia aquest mateix sentiment”.

D’altra banda, el tècnic ha lloat la feina de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i com veu el seu futur personal a les banquetes. “Em queden 4 anys més al Tottenham. Vaig dir a la prèvia que, si guanyava la Champions, havia de tornar a casa, a Barcelona. Si m’agradaria repetir el que he fet amb el Tottenham? Era el somni quan vaig signar com a entrenador amb l’Espanyol, ja deia, què maco seria tenir una trajectòria en el club que sent com teu com Alex Ferguson, hauria estat maco però les circumstàncies van ser difícils. Estic gaudint de tenir un entrenador com Rubi que és un amic i un gran tècnic. Sempre ho he dit quan vaig marxar com jugador i tècnic, sempre estaré obert a l’Espanyol, que passi abans o després mai es pot saber. Sempre estaré obert a retrobar-me, segur, o més tard o més aviat, però el més important és que gaudim el moment, estic gaudint de l’equip, de què han tornat els resultats i de com juga l’equip, m’encanta Rubi i l’equip que tenim es pot millorar, tant de bo Rubi i els jugadors ens puguin donar una alegria, si no pot ser enguany la temporada vinent. El projecte i la manera de treballar de Rubi donarà els seus fruits, ho desitjo amb el meu cor”.

I el seu desig pròxim és trobar-se amb l’Espanyol a Europa. “Si em veig enfrontant-me a l’Espanyol a Europa? Fem-ho així, el pròxim any l’Espanyol a l’Europa League i el següent ens trobem al mateix grup a la Champions. M’encantaria enfrontar-me a l’Espanyol en Champions, seria un somni per als pericos i que jo compartiria, guanyaria de qualsevol manera, passés el que passés. Ara jugant a Champions t’adones del que significa, la dimensió d’aquesta competició és increïble, les emocions que desperta, seria enorme que l’Espanyol algun dia tingui la possibilitat. Mira enguany el Getafe, per què no l’Espanyol el pròxim any?”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)