1a divisió

El Llevant arriba a un acord per rebaixar salaris

Primera divisió. Els jugadors i l’entrenador, Paco López, es rebaixaran els salaris un 20 per cent si no es reprèn la lliga i un tres per cent en cas de que la lliga es jugui sense públic

El Llevant ha anunciat que ha aconseguit un acord amb la plantilla i l’entrenador Paco López per a rebaixar els seus salaris de la temporada 2019-20 fins a un vint per cent si no es reprèn la competició i un u per cent en el cas de jugar les últimes onze jornades del campionat a porta oberta.

L’acord, a més, també inclou la possibilitat que la rebaixa sigui d’un tres per cent si la competició es reprèn a porta tancada, segons ha informat el Llevant en un comunicat, en el qual ha explicat que l’acord s’ha tancat amb els capitans de l’equip, Sergio Postigo, Roger Martí, Coke Andújar i José Luis Morales.

El club valencià ha explicat que l’acord, entre el qual s’inclou també al president, Quico Catalán, pretén “disminuir l’impacte de la situació actual en l’economia i, més en concret, les seves conseqüències en el sector del futbol professional davant la incertesa del retorn de la competició”.

El Llevant també ha comunicat que amb aquesta mesura evita prendre “mesures dràstiques de caràcter laboral per a la resta de treballadors del club” i ha agraït la “col·laboració, predisposició, compensació i generositat” de la plantilla i de l’entrenador Paco López.

El club valencià, segons va reflectir en els comptes de la Junta General d’Accionistes del passat mes de desembre de 2019, té una despesa de plantilla i cos tècnic del primer equip de 40,2 milions d’euros pressupostats per al present exercici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)