1a divisió

Lodi dona positiu i altres nou jugadors de l’Atlético tenen anticossos

1a divisió. No podrà iniciar els entrenaments demà, amb els seus companys

El lateral brasiler de l’Atlético de Madrid Renan Lodi va donar positiu en la prova PCR que detecta la presència del coronavirus i haurà de romandre en aïllament a casa seva. A més, nou futbolistes colchoneros han donat positiu en el test d’anticossos.

Lodi és l’únic futbolista de la plantilla blanca i vermella que ha donat positiu en la prova de la Covid-19, de manera que no podrà incorporar-se a l’inici dels entrenaments del seu equip, previstos per a demà. Sí que hi podran ser els seus nou companys que han donat positiu per la presència d’anticossos.

El lateral brasiler es troba asimptomàtic, no té febre ni tos, i també té anticossos en el seu organisme segons el test serològic, el que revela que ha passat a una fase molt avançada de la infecció.

Lodi haurà de romandre en aïllament a casa i se sotmetrà a una nova PCR en els pròxims dies. Si aquesta prova dóna negatiu, haurà d’esperar 72 hores més per a un segon test que, en cas d’un segon negatiu, li permetria entrenar amb el grup dels nou futbolistes que tenen anticossos.

Per la seva banda, els altres nou futbolistes que han donat positiu en el test d’anticossos en algun moment han estat en contacte amb la malaltia. Aquests futbolistes tenen anticossos de tipus IgG, els considerats de llarga durada, però en donar negatiu a la prova PCR, no tenen rastre de virus i podran entrenar-se demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)