Més futbol

2a DIVISIÓ A

Raül Agné se sent ben acompanyat

L'entrenador del Girona destaca la fluïdesa en la comunicació amb Micki Albert i Xavi Julià

Veu bàsic fitxar Tébar, no aclareix la posició de Gerard i avança que el club busca un porter

La possibilitat de no entrenar i el Girona
«Vaig tenir dues propostes que no vaig acceptar perquè no volia estar a fora, sol, lluny de la família [Salamanca i Albacete]»
«He triat aquesta professió i quan em toqui tornar a fer-ho, ho faré, però ara volia estar a casa, tranquil»
«La categoria és dura, hi sol haver un mínim de dotze destitucions d'entrenador»
«Del Girona vaig rebre una trucada fa un mes i els vaig dir que arreglessin el club i que ja en parlaríem. Posar-se d'acord amb mi és fàcil. Si aquest club no hagués estat el Girona, possiblement m'hauria estat esperant, a l'atur, perquè vinc del Recreativo, un gran club»
Treballar amb Micki Albert i Xavi Julià
«No hi ha color respecte a fa dos anys. No hi ha color començant per mi, l'experiència a fora m'ha ajudat a ser millor... Micki Albert s'ha fet un fart de treballar i, des que van contactar amb ell, Xavi [Julià], igual. I el millor és que hi ha una total comunicació en el dia a dia entre nosaltres. I puc assegurar que la línia de treball és molt bona»
La marxa de Salamero
«Això no toca... No tinc res en contra de ningú, però sí que tinc clar amb quins professionals vull treballar. Diferenciem-ho així»
«Per tenir, no tinc res en contra de ningú, però quan a mi se'm diu per treballar, ja que puc posar condicions, trio els professionals amb qui
vull treballar»
«No tinc res en contra de ningú, ni sóc rancuniós ni ressentit ni res, tot i que tingui motius»
Por dels problemes econòmics del club?
«Crec i espero que no. No tinc arguments objectius per dir-ho, però s'estan fent les coses de manera seriosa. S'havien de pagar uns compromisos que estaven pendents i s'ha fet [sobre l'estada a Navata]. La gent que ha entrat té la meva credibilitat»
Tébar, una prioritat
«Ens interessa especialment. Alguna cosa deu tenir perquè Mourinho se l'hagi emportat als Estats Units. No sé si això serà be- neficiós o no per a nosaltres. És un jugador polivalent i m'agrada tenir diferents jugadors de diferents perfils»
La posició de Gerard
«Gerard jugarà on li toqui jugar. Anirà a la grada si li toca anar a la grada o anirà a la banqueta si li toca anar a la banqueta. Així de simple. Gerard no serà més que ningú i serà igual que tothom. No vull individualitzar»
Ratón-Peragón, una parella de garanties
«Em donen molta tranquil·litat perquè al seu voltant portarem gent diferent. El rendiment d'aquests dos jugadors va ser molt bo. Tots els jugadors importants hi són, excepte Matamala»

L'entrenador del Girona, Raül Agné, no balla per un peu, però se'l veu satisfet. Se sent ben acompanyat. Amb la marxa del director esportiu, Javi Salamero, i amb l'arribada de Xavi Julià com a director general esportiu, el tècnic de Mequinensa diu que treballa en un entorn idoni. I la continuïtat de Micki Albert a la secretaria tècnica fa que Agné treballi molt a gust. «El millor és que hi ha una total comunicació en el dia a dia entre nosaltres [amb Julià i Albert]. I puc assegurar que la línia de treball és molt bona.»

Agné ha tornat al Girona catorze mesos després de ser-ne destituït. Ja no hi són ni el president, Josep Gusó, ni el director esportiu i, des de la setmana passada, dirigeix la pretemporada en la seva tercera experiència en la categoria. Després de la primera roda de premsa del dimecres 21, Agné va respondre ahir a totes les preguntes sobre el retorn al club i el fet que no hagi de treballar amb Javi Salamero, que fa vacances. Va dir que no tenia res contra ningú, però que agraïa haver pogut triar els «professionals» amb qui treballa.

Després de dues campanyes a segona A (37 partits a Girona abans de ser destituït i 28 més a Huelva, després de rellevar el destituït Javi López), Agné es veu més preparat per dirigir partits a segona A. Diu que el Girona jugarà els partits «per guanyar-los» i va reiterar que no creu en els sistemes, «sinó en les maneres de jugar». Per això, el tècnic gironí podria alternar el seu clàssic 4-4-2 amb altres dibuixos tàctics. El fitxatge d'un mitja punta com és Jandro podria ser un primer indici.

Dubtes a la zona ampla.

Agné va explicar que no veu prioritari fitxar un central, però que, en canvi, troba bàsica la incorporació de Marcos Tébar, que està fent l'estada del Madrid a Los Angeles. Del madrileny, que ja va jugar a Montilivi, el tècnic del Girona valora que pugui actuar de central. I Gerard? El jugador de Granollers podria ser situat en altres posicions del camp més enllà del doble pivot –central o mitja punta?–, però Agné no va voler donar cap pista. En l'amistós de Salt, Gerard va fer de central.

Jorquera i Mallo tindran companyia

El tècnic del Girona va asse- nyalar ahir que el club bus- ca un porter per a la planti- lla, a banda de Jorquera i Dani Mallo, que continuen de la temporada passada. «S'estan fent gestions i ens agradaria tenir un tercer porter. Tot ha estat molt ràpid, i a poc a poc hem d'anar controlant la maina- da i el futbol de base», va dir Agné. El curs passat, Pociello va defensar la por- teria del Girona –no va arri- bar a debutar– al costat de Jorquera i Mallo. La cam- panya 2008/2009, Miguel Ramos feia les funcions de tercer porter, tot i ser cedit mig any al Cassà. El gener del 2009, Ramos va canviar el Girona pel Gramenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)