Champions

Entre la proesa i la història

Champions League. El Vila-real visita el Liverpool, un equipàs i un dels favorits al títol, amb l’objectiu de mantenir-se viu per a la tornada

El Vila-real té una altra cita amb la història aquesta nit (21 h) a Merseyside. L’equip entrenat per Unai Emery visita Anfield, el feu del Liverpool, un dels millors equips d’Europa i candidat a guanyar la Champions League, en l’anada de les semifinals. És la segona vegada que el conjunt groguet es troba en aquesta estació de la competició, l’altra va ser en la temporada 2005/2006, quan va caure eliminat per un altre anglès, l’Arsenal, i ara vol rescabalar-se per escriure el que seria un nou capítol.

Ser a la final seria una proesa, com ja va ser-ho eliminar el Bayern en els quarts de final, amb el Liverpool, un colós en els últims temps dirigit per Jürgen Klopp, com a escull. El primer pas per als de Castelló és competir avui i mantenir l’eliminatòria oberta per la tornada a La Cerámica. “Ens enfrontem al gran favorit”, va reconèixer Emery. “És el millor Liverpool dels darrers temps. Té ara una versió actualitzada i millorada i troba certes excel·lències en alguns futbolistes”, va analitzar l’entrenador, que té la sensible baixa del davanter Gerard Moreno, que està lesionat. A l’altre bàndol, el conjunt red, no es refia i Klopp també va lloar el seu rival. “Hem analitzat molt el Vila-real, és clar. Ja tenia molt de respecte per Emery i pel Vila-real, però ara els he pogut veure apropiadament i és impressionant”, va dir el preparador alemany. “Potser van tenir una mica d’avantatge perquè el Juventus i el Bayern els van infravalorar, però això no ens passarà a nosaltres”, va concloure el tècnic del Liverpool.

24 Partits guanyats 14

7 Partits empatats 10

2 Partits perduts 9

85 Gols a favor 53

22 Gols en contra 31

L’AVANTMATX

Ja tenia molt de respecte per Emery i pel Vila-real, però ara els he pogut veure i és impressionant
Jürgen Klopp
TÈCNIC DEL LIVERPOOL
És el millor Liverpool dels darrers temps. Té ara una versió millorada
Unai Emery
TÈCNIC DEL VILA-REAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)