Champions

El Liverpool posa peu i mig a la final (2-0)

El Liverpool té peu i mig a la final de la Champions League després de guanyar en l’anada de les semifinals, amb moltíssima superioritat (2-0), a un Vila-real que ha anat a Anfield a sobreviure, però no li ha funcionat el pla.

I és que el conjunt orientat per Jurgen Klopp, un dels millors d’Europa, sinó el millor, no ha donat cap opció als groguets, que amb prous feines han passat de mig del camp en tot el partit.

El resultat, de fet, gairebé ha estat curt per un Liverpool que no ha marcat a la primera part, però sí ha encertat en la segona. Primer Henderson (53’) i després Mané (55’) han palesat el domini d’un conjunt red a qui, a banda de les múltiples arribades que ha generat, ha estavellat dues pilotes al pal i li han anul·lat dos gols per fora de joc. La tornada és dimarts vinent a la Cerámica, la gesta s’entreveu molt complicada per a l’equip d’Unai Emery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)