1a divisió

Benzema, nou pilota d’or

No hi ha hagut sorpreses i Karim Benzema és el nou pilota d’or. El davanter del Real Madrid ha rebut el trofeu de la mà de Zinedine Zidane, darrer jugador francès en alçar el premi i ex entrenador de Benzema al Madrid. “Tenir aquest premi davant és un orgull. Penso en quan era petit i en tota la feina que he fet. És el somni de tot jugador. Tota la vida he crescut amb això al cap. És molta feina, no rendir-se mai i entrenar cada dia. Hi ha hagut moments difícils per a mi i ara tinc aquest trofeu davant. Estic content amb la meva feina i continuaré així. És un premi individual, però també col·lectiu. És la pilota d’or del poble”, ha dit el francès, que s’ha imposat davant de Mané i De Bruyne. Lewandowski ha estat quart.

Benzema ha guanyat la seva primera pilota d’or amb 34 anys i després d’una gran temporada amb el conjunt blanc en què va marcar 44 gols en 46 partits i va aixecar la lliga i la Champions. El francès és el vuitè futbolista del Madrid que aconsegueix el guardó després de Di Stéfano, Raymond Kopa, Figo, Ronaldo, Cannavaro, Cristiano Ronaldo i Luka Modric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)