Champions

La primera derrota

La jornada. Al feu del Leipzig, el Real Madrid perd per primer cop en el curs i no segella el lideratge del grup

Leipzig 3 Real Madrid 2

LEIPZIG:Blaswich; Simakan, Orbán, Gvardiol, Raum (Diallo, 69’); Schlager, Haidara; Szobolai, Nkunku, Forsberg (Dani Olmo, 69’); i André Silva (Werner, 69’).REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Carvajal, 69’), Militao, Rudiger, Nacho (Alaba, 69’); Tchouameni, Kroos (Hazard, 76’), Camavinga; Asensio, Rodrygo i Vinícius.GOLS:1-0 (13’) Gvardiol. 2-0 (18’) Nkunku. 2-1 (44’) Vinícius. 3-1 (81’) Werner. 3-2 (94’) Rodrygo (p.).ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià).T.G.:al visitant Lucas Vázquez.T.V.:cap.

Sevilla 3 Copenhaguen 0

SEVILLA:Dmitrovic; Montiel, Gudelj, Marcao, Alex Telles; Jordán; Suso (Lamela, 54’), Rakitic, Isco, Papu Gómez (Acuña, 77’); i Dolberg (En-Nesyri, 46’; Rafa Mir, 70’).COPENHAGUEN:Grabara; Jelert (Sorensen, 81’) Kocholava, Lund (Diks, 81’), Kristiansen; Lerager, Claesson, Clem (Oskarsson, 81’); Johannesson (Bardghji, 63’), Haraldsson (Cornelius, 72’) i Daramy.GOLS:1-0 (61’) En-Nesyri. 2-0 (88’) Isco. 3-0 (92’) Montiel.ÀRBITRE:Benoit Bastien (francès).T.G.:als locals Lamela i Montiel; als visitants Claesson i Sorensen.T.V.:al visitant Khocholava (94’).

Disset partits després va arribar la primera derrota del Real Madrid en la temporada. Va ser en el feu del Leipzig, on el conjunt entrenat per Carlo Ancelotti va ser superat, sobretot en la primera part, i va recollir una desfeta (3-2) que encara va ser curta. No puntuar ahir a terreny alemany li suposa a l’equip blanc, ja classificat per als vuitens de final, haver de guanyar dimecres vinent, després de rebre el Girona diumenge en la lliga, el Celtic, en l’última jornada al Santiago Bernabéu, per assegurar-se la primera posició en el grup.

La va pagar barata, doncs, l’equip madridista, que hauria pogut marxar ja golejat abans del descans. De fet, Courtois va ser la figura en aquest primer acte, amb múltiples aturades marca de la casa, que van sostenir els seus i van evitar que els homes dirigits per Marco Rose no ampliessin més el marcador quan ja n’havien fet dos via Gvardiol (13’) i Nkunku (18’). Però el Madrid, ja se sap, sempre acaba apareixent i Vinícius (44’) va escurçar distàncies. I la segona part va ser més igualada, amb molt de ritme i molta anada i tornada fins que Werner (81’) va tornar a obrir escletxa i sentenciar. Ja al final i sense temps per a res més, Rodrygo (94’), de penal, va maquillar.

Sevilla i Juve, eliminats

El Sevilla va guanyar (3-0) el Copenhaguen, però l’empat (0-0) del Dortmund i el Manchester City el deixa sense possibilitats. L’equip de Jorge Sampaoli té garantida, això sí, la presència en l’Europa League. No pot dir el mateix el Juventus, protagonista d’una lamentable fase de grups. La vecchia signora es va acomiadar de la competició perdent (4-3) contra el Benfica i la setmana vinent haurà de rebre el PSG, que, tot i atropellar (7-2) el Maccabi Haifa, no és encara primer de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)