Champions

L’Atlético, eliminat de la Champions

L’Atlético ha dit adeu a la Champions després d’empatar contra el Leverkusen, i encara no té la plaça assegurada per l’Europa League. Els matalassers, que necessitaven guanyar per continuar vius després de la victòria del Porto contra el Bruges, han anat durant tot el partit a remolc i en l’última acció, amb el duel ja acabat, Carrasco ha fallat un penal que podria haver mantingut vives les esperances per la màxima competició europea. Ara, els de Simeone són tercers amb cinc punts i estan obligats a guanyar la setmana que ve al Porto per tenir opcions de disputar l’Europa League.

L’Atlético ha començat dominant i arribant amb més perill a la porteria contrària, però ha estat el conjunt orientat per Xabi Alonso el que s’ha avançat en el marcador amb un gol de Diaby en el minut 9. Els de Simeone han continuat insistint, i en el 22’ Carrasco ha igualat el matx. L’alegria ha durat poc. El Leverkusen ha tornat a avançar-se amb la diana de Hudson-Odoi (27’).

A la represa, els matalassers han tornat a posar la igualada en l’electrònic amb un gol de De Paul des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí, l’Atlético ha anat a pel partit i ha començat a ser molt més vertical assetjant constantment la porteria rival. Tot i això, la més clara ha estat pels visitants. En el 81’ Oblak, amb una mà providencial ha evitat el tercer del Leverkusen. L’Atlético ha tingut una oportunitat d’or per emportar-se els tres punts quan l’àrbitre ja havia xiulat el final del partit. Des del VAR l’han avisat d’unes possibles mans i s’ha acabat xiulant la pena màxima. Carrasco ha xutat i Hradecky ha aturat.

En l’altre partit del grup B, el Bruges ha encaixat la primera derrota en aquesta edició de la Champions en caure contra el Porto per un contundent 0 a 4. Tot i això, els belgues continuen sent els líders del seu grup amb 10 punts. El Bruges ha pagat cara la poca contundència en la porteria rival, amb nombroses ocasions molt clares que no han estat capaços de definir. Els portuguesos han aprofitat un error en la sortida de pilota dels locals per avançar-se amb el gol de Taremi abans d’arribar al descans. A la represa, Diogo Costa ha aturat dos penals a Vanaken i a Lang. El Porto ha continuat encertat de cara a porta i ha sentenciat el matx amb les dianes d’Evanilson (57’), Eustáquio (60’) i Taremi (70’).

El Nàpols, líder del grup A

Després de cinc jornades de Champions, el Nàpols continua invicte i segueix al capdavant del grup A. Avui tampoc ha fallat contra el Rangers. Els italians s’han imposat per 3 a 0 amb gols de Simeone (11’ i 16’) i Ostigard (80’). En l’altre partit del grup, el Liverpool s’ha imposat a l’Ajax per 0 a 3 i s’assegura el pas als vuitens de final. Els gols de Salah (42’), Núñez (49’) i Elliot (52’) han decantat la balança. En l’última jornada de la fase de grups, Nàpols i Liverpool es jugaran el primer lloc.

Grup D, tot obert

Amb els resultats d’aquest vespre, el grup D continua molt igualat. Tot es decidirà la setmana vinent. El Tottenham ha empatat contra l’Sporting (1-1) i és el líder del grup amb 8 punts. En l’altre partit, l’Eintracht s’ha imposat per la mínima al Marsella (2-1) i és tercer empatat amb 7 punts amb l’Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)