Més futbol

Baló d’oxigen per al Llevant

Lliga F. El conjunt de Ferran Cabello suma tres punts d’or que li permeten continuar fora dels llocs de descens i, de pas, retrobar-se amb la victòria després de vuit jornades sense guanyar

Granadilla 0 Llevant les Planes 1

GRANADILLA:Noelia; Estella (Paola, 46’), Marrero, Patri, Pisco; Ramos (Blanco, 46’), Moreno, Claire (Doblado, 66’); Koko, Blom (Nasello, 61’) i María José (Monday, 61’).LLEVANT LES PLANES:Bacic; Nuria, Struck, Júlia Mora, Esther; Julve, Mrabet, Laura (Akaba, 88’), Chikwelu (Muth, 65’), Irina; i Pilar (Parera, 78’).GOLS:0-1 (31’) Irina.ÀRBITRE:Marta Frías (comitè aragonès).T.G.:a Patri, del Granadilla, i a Chikwelu, Mrabet, Garrote i Laia Parera, del Llevant.

El Llevant les Planes es plantava al camp del Granadilla conscient que necessitava guanyar. Després d’un mes molt dur, amb partits contra el Barça, l’Atlético, el Real Sociedad i el Madrid, les jugadores de Ferran Cabello tenien una oportunitat per refer-se a Tenerife. Sumar tres punts implicava trencar una ratxa de vuit jornades sense aconseguir cap triomf. La necessitat es va multiplicar quan es va conèixer la victòria de l’Alavés contra el Sevilla, que posava de ple el Llevant en zona de descens. El conjunt de Sant Joan Despí va saber jugar contra aquesta pressió i va aferrar-se a una victòria plena d’oxigen. Irina, la màxima golejadora, va tornar a treure la seva qualitat a passejar. Ella va ser la jugadora que més ho va intentar i l’autora de l’únic gol del duel. Pilar va despenjar una pilota a l’àrea. Irina, que venia de cara, no s’ho va pensar i va enviar una rosca al pal llarg, impossible per a Noelia. El Granadilla va tenir més voluntat que efectivitat i no va inquietar la porteria de Bacic. El Llevant va protegir els punts fins a tancar-los dins la maleta de tornada cap a Catalunya. Dissabte (12 h), últim partit de l’any contra el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)