Champions

El Bayern no perdona i deixa fora de la lluita el PSG

El Bayern ha fet bons els pronòstics que el donaven com a clar favorit en l’eliminatòria després de guanyar 0-1 en l’anada i s’ha classificat per als vuitens de final eliminant el PSG en un dels duels de l’eliminatòria que, sobre el paper, estava més igualat. Els bavaresos, però, s’han mostrat superiors pràcticament en els 180 minuts i no han tingut excessius problemes per decidir l’eliminatòria guanyant també aquesta nit a casa gràcies als gols de Choupo-Moting i Gnabry.

Tot i la baixa de Neymar, que es perdrà el que resta de temporada, el PSG ha pogut dir la seva en una primera part molt oberta, amb arribades a les dues àrees però amb una sola ocasió clara de gol. Això sí, ha estat claríssima i l’ha tingut el PSG, que hauria pogut empatar l’eliminatòria. De Ligt, però, ha evitat el gol de Vtinha sobre la línia quan els parisencs ja celebraven el gol, i és que el migcampista havia xutat a porteria buida després de robar la cartera al porter Sommer, que s’havia complicat la vida, dins l’àrea.

El PSG no ha aprofitat el seu moment en la primera part i ho ha pagat car, en part perjudicat per les baixes en defensa, ja que Marquinhos i Mukiele s’han lesionat en la priera part. Després de la represa qui ha marcat el ritme del partit ha estat el Bayern, molt superior. De fet, Choupo-Moting ha avisat dues vegades consecutives (51’ i 52’), fins i tot amb un gol anul·lat, abans de marcar el gol que ha sentenciat el duel. Verratti s’ha equivocat en la sortida de pilota a la frontal de l’àrea i entre Goretzka i Müller li han robat l’esfèrica, i el primer ha assistit al davanter camerunès perquè marqués l’1-0 a plaer (61’). El PSG ha intentat reaccionar, però no ha trobat la manera de superar la sòlida defensa local i només Sergio Ramos, amb dos remats de cap a la sortida d’un córner, ha tingut l’opció de posar emoció a l’eliminatòria, però els locals han sentenciat al final en un contraatac que ha finalitzat Gnabry amb un xut creuat per marcar el definitiu 2-0 (90’).