Champions

El Chelsea continua viu

Champions. El conjunt londinenc, a qui només li queda Europa aquest curs, supera el Dortmund i es classifica per als quarts de final. També hi serà el Benfica, sense problemes contra el Bruges

Benfica 5 Bruges

BENFICA:Vlachodimos; Bah (Gilberto, 63’), Silva (Veríssimo, 88’), Otamendi (Morato, 75’), Grimaldo; Florentino, Chiquinho (Neres, 63’); João Mário (Neves, 74’), Aursnes i Rafa; Gonçalo Ramos.BRUGES:Mignolet; Mata (Odoi, 62’), Mechele, Sylla; Buchanan, Nielsen, Vananken (Rits, 74’), Sowah (Nusa, 75’), Meijer; Lang (Onyedika, 46’) i Yaremchuk (Jutglà, 62’).GOLS:1-0 (37’) Rafa. 2-0 (45+2’) Gonçalo Ramos. 3-0 (57’) Gonçalo Ramos. 4-0 (71’) João Mário. 5-0 (77’) David Neres. 5-1 (86’) Meijer.ÀRBITRE:Halil Umut Meler.T.G:Otamendi, Yaremchuk, Lang, Sylla i Meijer.

Chelsea 2 Dortmund

CHELSEA:Kepa; James, Fofana, Koulibaly, Cucurella, Chilwell; Kovacic (Pulisic, 83’), Enzo Fernández (Zakaria, 87’); Sterling (Loftus-Cheek, 83’), Havertz i Joao Félix (Gallagher, 67’).DORTMUND:Meyer; Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro; Can, Ozcan (Bynow-Gittens, 64’), Bellingham; Reus, Brandt (Reyna, 5’) i Haller (Malen, 77’).GOLS:1-0 (43’) Sterling. 2-0 (53’) Havertz, de penal.ÀRBITRE:Danny Makkelie.T.G.:Kepa, Enzo Fernández, Chilwell, Sule, Wolf i Bellingham.

El Chelsea continua viu. Se la jugava ahir el conjunt londinenc, al qual, a la deriva en la lliga, en què és desè i fora de les copes, només li queda la Champions League i va salvar contra el Dortmund una situació delicada. I és que els blues, que van canviar Thomas Tuchel per Graham Potter a mitja temporada, van gastar més de 350 milions d’euros en fitxatges aquest mercat d’hivern i continuen sense rutllar, havien de remuntar el resultat de l’anada (1-0) per classificar-se davant d’un dels equips més en forma d’Europa, que encadenava 10 triomfs seguits, i se’n van sortir. De fet, el Chelsea va ser molt superior i amb dianes de Sterling (43’) i Havertz (53’) de penal.

Els anglesos seran en els quarts de penal, igual que el Benfica, que no va deixar cap opció al Bruges, al qual va golejar (5-1) en una nova exhibició del jove ariet Gonçalo Ramos, autor de dues dianes.

Messi i Mbappé, a Munic

Avui, nova jornada. El PSG, sense Neymar, que ja no jugarà més aquesta temporada, s’aferra a Messi i Mbappé per aixecar el resultat advers de l’anada (0-1) contra el Bayern. Empresa complicada la que té l’equip entrenat per Christophe Galtier, amb la pressió de veure’s a un pas de l’abisme en una competició que és el principal objectiu del club parisenc en els darrers anys.

EL PSG, AL LÍMIT

El conjunt parisenc es juga avui (21 h) el seu futur a Europa contra el Bayern a Baviera
CHELSEA-Dortmund
2-0 (2-1)
BENFICA-Bruges
5-1 (7-1)
Tottenham-Milan
21 h (0-1)
Bayern-PSG
21 h (1-0)
Porto-Inter
14/3, 21 h (0-1)
M. City-Leipzig
14/3, 21 h (1-1)
Nàpols-E. Frankfurt
15/3, 21 h (2-0)
Madrid-Liverpool
15/3, 21 h (5-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)