El Girona B es veu superat per l’Hospitalet (2-0)

El Girona B no ha pogut vèncer l’Hospitalet, actual líder de la taula amb aquests tres punts a l’espera del resultat de l’Olot aquesta tarda. Els de Sergi Mora s’han vist dominats pels locals, i s’han quedat arraconats en un bloc baix que no els ha ermès crear grans ocasions. I el partit s’ha sentenciat amb un 2-0.

L’Hospitalet ha estat el clar dominador de la primera part. Tot i ser uns 45 minuts sense excessives ocasions per cap dels dos conjunts, els locals han estat una mica per sobre en tots els sentits del joc. Per això, han estat els primers en obrir la llauna al minut 21 amb un gol de Joel Lasso que, després d’una bona combinació d’equip ha enviat la pilota al fons de la xarxa deixant sense opcions al porter gironí, Lucas García. Els de Sergi Mora han volgut dir la seva, però no han aconseguit crear grans ocasions de perill i encara menys, ser efectius. Jugant amb un bloc baix, han quedat arraconats i l’Hospitalet els ha dominat. Per això, el partit ha marxat a la mitja part amb la victòria per la mínima dels locals.

La segona meitat ha començat, altre cop, de cara per l’Hospitalet. Tot i que Ot ha espantat a Aliaga, el porter local, aprofitant un error de l’Hospitalet, la resta del segon temps, també ha estat dominat pels barcelonins. Arribats al minut 71’, amb una ràpida triangulació del conjunt local que ha finalitzat Sehou fent pujar el segon de l’Hospitalet al marcador. Els últims minuts de partit, els gironins s’han apropat una mica més a l’àrea dels locals, canviant una mica el guió. Però el filial blanc-i-vermell no n’ha tret grans èxit i s’han hagut de conformar amb un 2-0.