Marc Mas dona la victòria a l’Olot en el tram final (1-0)

Els olotins superen el Reus Reddis per la mínima i consoliden el lideratge

L’Olot ha hagut de patir de valent però ha acabat aconseguint una treballada victòria contra el Reus Reddis (1-0) que el consolida en la primera posició abans d’afrontar el partit al camp del Tona, un dels rivals directes en la lluita pel títol i l’ascens directe. Marc Mas ha estat l’autor del gol de la victòria, que ha arribat en els minuts finals després que el mateix davanter fallés un penal.

L’Olot ha començat bé el partit i Pedro del Campo ha tingut una bona ocasió quan només s’havien jugat dos minuts, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser després de tocar en un defensa (2’). Ha estat l’única ocasió clara dels primers vint minuts, que han estat marcats per la igualtat entre els dos equips. Aitor Serrano ha fet el primer avís dels reusencs amb un xut desviat (21’) i Ufano ha respost amb un remat de cap desviat (24’), però en general els dos equips han estat prou sòlids defensivament per concedir poques ocasions.

En la segona part el Reus Reddis ha sortit amb una marxa més i ha gaudit d’un parell d’ocasions en els primers minuts, però Mourin no ha tingut excessius problemes per evitar el gol visitant. En l’ocasió més clara, Xavi jaime ha xutat per sobre el tarvesser (61’). L’Olot estava patint, però en el minut 68’ tot podria haver canviat completament perquè els olotins han gaudit d’un penal a favor. Marc Mas, però, l’ha xutat fora. En el tram final no hi ha hagut ocasions clares fins que, en el minut 86, Marc Mas s’ha refet del penal fallat marcant el gol de la victòria aprofitant una pilota morta dins l’àrea després d’una centrada d’Uri Ayala i una sèrie de rebots (86’).