1a divisió FEF

El filial vol fer un pas més

‘Play-off’ a 2a divisió A. El Barça Atlètic afronta la tornada de les semifinals de la promoció al Johan Cruyff amb un avantatge d’1-2 del partit d’anada disputat al camp de l’Eivissa

El Barça Atlètic no vol desaprofitar l’avantatge que va aconseguir en l’anada de les semifinals al camp de l’Eivissa i intentarà accedir a la final del play-off d’ascens a segona A, davant de la seva afició, a l’estadi Johan Cruyff (19.30 h). El conjunt blaugrana va vèncer per 1-2 en l’anada gràcies als gols de Pau Víctor i Marc Guiu i sap que, a més de l’avantatge en el marcador, té també la carta de la millor classificació en la lliga regular. I és que, en cas que els balears, quarts en el grup 2 de 1a FEF, guanyin per la mínima en la tornada, s’haurà de disputar una pròrroga que si acaba amb el mateix resultat donarà l’accés a la final al filial blaugrana, tercer en el grup 1.

“És un marcador del qual no ens podem confiar. Hem d’intentar ampliar l’avantatge i per això sortirem a competir al màxim per seguir fent esforços i acabar, si cal, arrossegant-nos”, va dir Rafa Márquez, el tècnic del Barça Atlètic, en la prèvia del duel. “Potser al començament no era l’objectiu però una vegada hi som ara ho volem aprofitar”, va sentenciar el mexicà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)