Eurocopa

El frenesí i l’ombra del ‘biscotto’

Grup E. Tots els equips es presenten a l’última jornada depenent d’ells mateixos. Un empat entre Eslovàquia i Romania classificaria els dos conjunts

Ucraïna Bèlgica

UCRAÏNA:Trubin; Tymchyk, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko; Shaparenko, Brazhko, Sudakov; Tsygankov, Dovbyk i Mudryk.BÈLGICA:Casteels; Castagne, Vertonghen, Faes, Theate; Onana, Tielemans, De Bruyne: Trossard, Lukaku i Doku.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès) amb David Coote (anglès) al VAR.ESTADI:Stuttgart Arena de Stuttgart (51.000 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Eslovàquia Romania

ESLOVÀQUIA:Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko, Kucka; Lobotka, Duda, Schranz; Bozenik i Haraslin.ROMANIA:Nita; Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu; Marius Marin, Razvan Marin, Stanciu; Dennis Man, Mihaila i Dragus.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany) amb Christian Dingert (alemany) al VAR.ESTADI:Frankfurt Arena de Frankfurt (47.000 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 2/ TDP).

Romania, Bèlgica, Eslovàquia i Ucraïna arriben a l’última jornada depenen d’ells mateixos per ser als vuitens de final. I és que tots estan empatats a tres punts. S’enfronten ucraïnesos i belgues, d’una banda, i eslovacs i romanesos, de l’altra. I, enmig del frenesí, els comptes són senzills: qui guanyi passarà a la següent fase. Ara, hi ha una possibilitat que no és tan remota en aquests moments: que hi hagi empat en els dos partits i es produeixi un quàdruple empat en el grup. En aquest cas, Romania seria primera –sempre que Bèlgica no acabés amb més gols–; Bèlgica, segona; Eslovàquia, tercera, i Ucraïna, quarta.

Però hi ha una altra variable a tenir en compte: si Romania i Eslovàquia empaten, es classifiquen tots dos, passi el que passi en l’altre partit. Els romanesos ho farien com a primers o segons i els eslovacs, com a millors tercers, ja que sumarien 4 punts i ja els donaria per ser-ho. L’ombra del biscotto, doncs, és present en aquest matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)