Eurocopa

Àustria la fa grossa

Països Baixos 2 Àustria 3

PAÏSOS BAIXOS:Verbruggen; Geertruida, Van Dijk, De Vrij, Aké (Van de Ven, 65’); Schouten, Reijnders (Wijnaldum, 65’), Veerman (Xavi Simons, 35’); Malen (Weghorst, 72’), Memphis i Gakpo.ÀUSTRIA:Pentz; Posch, Lienhart (Baumgartner, 64’), Wöber, Prass; Seiwald, Grillitsch (Querfeld, 64’); Schmid (Weimann, 92’), Sabitzer, Wimmer (Laimer, 64’); i Arnautovic (Gregortisch, 78’).GOLS:0-1 (6’) Malen (p.p.). 1-1 (47’) Gapko. 1-2 (59’) Schmid. 2-2 (75’) Memphis. 2-3 (80’) Sabitzer.ÀRBITRE:I. Kružliak (eslovac).T.G.:a Poschi, Wimmer i Querfeld.T.V.:cap.

La sorpresa en el torneig fins al moment és Àustria. El combinat orientat per Ralf Rangnick va guanyar (2-3) els Països Baixos per classificar-se per als vuitens de final com a líder d’un dels grups més complicats. En tots els enfrontaments ha ofert una versió seriosa, d’equip ben treballat, com no podia ser d’una altra manera amb Rangnick, i ahir la va fer grossa, dinamitant de retruc el grup. Els austríacs, doncs, ficant-se tres vegades al davant en el marcador amb dianes de Malen (p.p.) (6’), Schmid (59’) i Sabitzer (80’), van imposar-se als neerlandesos, pels quals va marcar Gapko (47’) i Memphis (75’). Tot i la derrota, l’equip que entrena Ronald Koeman serà a la següent fase com un dels millors tercers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.