Champions

El Barça i el Girona ja coneixen els seus rivals en la Champions League

Sorteig. La participació de l’entitat blaugrana i la blanc-i-vermella propicia que, per primera vegada a la història, dos clubs catalans disputaran la màxima competició continental

Aquesta tarda s’ha celebrat a Nyon (Suïssa), la seu de la UEFA, el sorteig de la Champions League 2024/2025, una edició especial tenint en compte que, per primera vegada, dos clubs catalans disputaran la màxima competició continental.

D’una banda, el Barça de Hansi Flick, que s’enfrontarà en la fase lliga al Bayern de Múnic (a casa), el Borussia Dortmund (a fora), l’Atalanta (C), el Benfica (F), el Young Boys (C), l’Estrella Roja (F), el Brest (C) i el Mònaco (F).

De l’altra, el Girona de Míchel Sánchez, que ho farà contra el Liverpool (a casa), el PSG (a fora), l’Arsenal (C), el Milan (F), el Feyenoord (C), el PSV (F), el Slovan Bratislava (C) i el Sturm Graz (F).

El canvi de format comporta la participació de 36 equips, repartits en quatre bombos en funció del seu coeficient. L’entitat blaugrana ha format part del primer, i la blanc-i-vermella, del quart. Cadascun dels equips disputaran vuit partits (quatre com a local i quatre a domicili) en la fase lliga (començarà el 17 de setembre i acabarà el 29 de gener) contra dos conjunts de cada bombo.

Els vuit primers classificats accedeixen als vuitens de final. El gruix d’equips que finalitzin entre la novena i la 24a posició, hauran de disputar les eliminatòries de play-off per aconseguir-ho, que es jugaran entre l’11 i el 12 i el 18 i 19 de febrer. Finalment, els darrers dotze classificats queden eliminats. Els vuitens es disputaran entre el 4 i el 5 i l’11 i 12 de març. Els quarts, entre el 8 i el 9 i el 15 i el 16 d’abril. Les semifinals, entre el 29 i el 30 i el 6 i 7 de maig. I la gran final, que es disputarà a l’Allianz Arena de Múnic, està programada per al 31 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)