1a divisió

El Madrid ensopega contra Las Palmas i queda a quatre punts del Barça

El Madrid ni venç ni convenç. Nova ensopegada dels blancs (1-1), que encara no saben el que és guanyar fora de casa en aquest inici de lliga i ja estan a quatre punts del Barça. El conjunt orientat per Ancelotti només ha aconseguit esgarrapar un punt contra Las Palmas gràcies a un penal transformat per Vinicius (69’) que ha igualat la diana inicial de Moleiro (5’).

Las Palmas ha sortit al terreny de joc molt intens, i en la primera oportunitat que han disposat no han fallat. Els canaris s’han avançat ben aviat en el marcador amb una rematada potent i rassa des de dins l’àrea de Moleiro, després que aquest deixés enrere a Militao (5’). Defensa molt poc activa per part del conjunt blanc, que poc després ha vist com els locals tornaven a avisar amb una aproximació perillosa de McBurnie. Els madrilenys no acabaven de trobar-se còmodes sobre la gespa, davant una defensa alta i asfixiant dels canaris. En canvi, els de Luis Carrión progressaven amb molta facilitat i generaven nombroses arribades de perill. Estava sent un partit de clar color local. La primera ocasió clara del conjunt orientat per Ancelotti no ha arribat fins al minut 25, amb un xut a pilota aturada de Valverde que ha refusat de manera providencial Cillessen. El porter neerlandès s’ha tronat a lluir en el 37’, amb una fuetada de Rüdiger que ha tret amb una mà miraculosa. Sense notícies de Mbappé i Vinicius.

A la represa, Ancelotti no ha tardat a moure la banqueta, fent entrar a Rodrygo i Fran Garcia en detriment de Brahim i Mendy. Tot i aquests canvis, els locals han continuat portant la batuta del duel, i Courtois ha evitat el segon (53’) en una centrada perillosa. En la següent jugada, Sandro també ha perdonat en un mà a mà amb el porter madridista. Amb el pas dels minuts, però, el Madrid ha fet un pas endavant, tancant el rival a la seva àrea i assetjant constantment fins que s’han trobat amb un penal a favor, que Vinicius ha transformat per situar la igualada en el marcador (69’). Abans del xiulet final, Las Palmas ha tingut a les seves mans la victòria, però el gol de Viti ha estat anul·lat per fora de joc. Mbappé, desaparegut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)