1a divisió

L’Espanyol cau golejat pel Madrid en el retorn a la Lliga F (0-5)

Les barcelonines s’han vist superades del primer minut a l’últim per les segones classificades de la màxima categoria de la temporada passada

L’Espanyol ha començat amb derrota en el seu retorn a la màxima categoria femenina. Les barcelonines han perdut (0-5) davant el Real Madrid en el debut a la Lliga F, veient-se superades per l’equip que va quedar segon classifcat per darrere el Barça la temporada passada. Era un repte molt complicat i les de la capital espanyola han sigut superiors des de l’inici.

El partit s’ha complicat des de ben aviat. Passats els deu minuts, en una falta lateral, María Méndez ha trobat el primer gol blanc en una mala sortida de Romane Salvador. Deu minuts ha necessitat el Madrid per trobar el segon. Ha robat la pilota a camp contrari i ha agafat un Espanyol desordenat. Després d’un xut bloquejat, l’escocesa Caroline Weir ha ampliat diferències deixant el duel molt costa amunt per les locals. Han tingut algunes arribades les de Sara Monforte, però força aïllades.

No ha sigut millor el tram inicial de la segona meitat. De nou, Weir ha trobat el fons de la xarxa per marcar el tercer i sentenciar el partit després d’una bona jugada col·lectiva de les madridistes. Dos minuts ha tardat a arribar el quart en una nova acció ràpida per banda dreta que ha acabat amb gol d’Athenea. Ja a la recta final Maite Oroz ha fet gran la ferida anotant la maneta.

No és l’inici somiat, ni molt menys, però el rival era un dels grans. La il·lusió pel retorn a primera no desapareix i l’equip ja pensa en el següent compromís. Serà dimecres, davant l’Europa, partit de Copa de la Reina. El cap de setmana visitaran el camp del Madrid CF.