3a divisió FEF

Minsu guia al Girona B cap al primer triomf (0-3)

El Girona B ha inaugurat el caseller de victòries al Nou Sardenya. Guiats per Minsu, el millor del partit i autor de dos dels gols i l’assistència del tercer que ha rematat Raúl Martínez. Amb aquesta victòria davant l’Europa B, els de Quique Àlvarez sumen quatre dels nou primers punts possibles.

El Nou Sardenya ha rebut el filial gironí per disputar, en la tercera jornada de lliga, un duel de filials. Europa B contra Girona B. Amb els primers equips però, en categories molt diferents. L’Europa a 2a divisió FEF i el Girona a Primera. Fins al moments, els escapulats no han guanyat a casa, però venien de guanyar a domicili. Els gironins en canvi, van empatar a domicili i van perdre a casa la setmana passada.

El partit ha començat amb igualtat sobre el camp. Els gironins han tingut opció d’avançar-se gràcies a un gol de Minsu, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc del blanc-i-vermell. El marcador doncs, ha continuat amb l’empat a 0, i és que al camp s’ha vist una gran igualtat amb alguna arribada més dels locals. I així fins al final de la primera meitat. Abans de marxar als vestidors però, Dawda n’ha tingut una que ha acabat amb un xut tou i a les mans del porter local (40’).

Tornant dels vestidors, el Girona ha anat fent passes endavant per anar apropant-se a la porteria local. Minsu ha tornat a ser el protagonista d’una gran ocasió amb una rematada que ha desviat Damià sota pals (50’). Però tota insistència acaba tenint la seva recompensa, i 7 minuts després arribava el gol dels gironins. I no podia ser altre que qui ja ho havia provat dues vegades i feia realitat la dita que a a la tercera va a la vençuda. Papa amb una acció individual per banda esquerra ha arribat a la línia de fons per fer la passada a el millor del partit, minsu, que no ha fallat fent el primer del partit (57’). Els de Quique Àlvarez han aconseguit obrir la llauna, i un cop oberta, no n’han fet prou. Minsu, des de la dreta, l’ha deixat per a Raúl Martínez que, des de segona línia, l’ha enviat al fons de la xarxa per ampliar distàncies (66’). I encara quedava set per més. Samu Expósito ha fallat en l’u contra u però, Minu, atent, ha aprofitat el refús i amb la porteria buida, ha fet el tercer i l’últim (83’).

Després de tres jornades ha arribat la primera victòria dels gironins. A la tercera va a la vençuda i avui, a més, amb tres gols per acabar de posar la cirereta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)