Més futbol

Per setè cop, un 0 al davant

En més de la meitat dels partits el Nàstic s'ha quedat sense marcar

Ni jugant un altre cop contra un menys al final, va arribar el gol

El Nàstic va empatar a zero la setmana passada contra l'Elx i ahir, contra l'Osca, va tornar a repetir el mateix resultat. Aquesta falta de gol està resultant la principal xacra en aquest començament de temporada del conjunt grana, que ja s'ha quedat sense veure porteria en set jornades de les tretze disputades. Al setembre, els de Luis César van arribar a encadenar quatre jornades sense marcar, a Salamanca (1-0), contra el Rayo (0-1), a Vigo (1-0) i contra el Xerez (0-2). Contra el Numància, en la novena jornada, l'equip grana es va tornar a quedar a zero i, amb aquests dos darrers 0-0 seguits, ja suma més partits sense marcar que en els que sí que ho ha fet.

Quarta superioritat a casa.

El d'ahir és el quart partit al Nou Estadi en què el Nàstic acaba jugant amb superioritat numèrica. Només contra el Girona, i quan els d'Agné ja jugaven amb nou, la desigualtat es va traduir en el marcador amb dues dianes de Powel. Ara bé, contra el Rayo, que va jugar 17 minuts amb deu, contra el Xerez, que va estar amb deu 65 minuts, i ahir amb l'Osca, que va estar un quart amb inferioritat, el Nàstic no va ser capaç de marcar.