Més futbol

El Morell perdona al davant i s'ha d'acontentar amb un empat contra el Pubilla

El Morell va tenir fins a tres ocasions clares de gol –tan sols en el primer temps– per deixar lligats els tres punts, però es va haver de resignar amb l'empat contra el Pubilla Casas. Tant és així que només començar, en el minut 10, Pere Planas ja va avançar els locals amb una bona rematada dins l'àrea. El Pubilla, lluny d'atemorir-se i recular, va treure forces i va empatar l'enfrontament a través de Nabil 10 minuts més tard. Malgrat l'empat, el Morell va continuar dominant però no va ser capaç de tornar-se a avançar. L'encert del porter Àlex i la manca de punteria van impedir un triomf per part del Morell, que deixa l'ascens a tres punts. En el segon temps, els locals encara en van tenir un parell però ahir la pilota no volia entrar.

EL MORELL 1

PUBILLA CASAS 1

EL MORELL: Àlex, DIego, Soriano, David (Darío, 20'), Munta, Tico, Pol, Pere Plana (Canyes, 76'), Nico (Bodesca, 62'), Edu (Mercader, 89') i Ton.

PUBILLA CASAS: Quim (Àlex, 45'), David, Mikel, Vera, Basco, Jaume, Nabil, Rogel, Siles, Espada (Charly, 83') i Rulo (VIcenç, 89').

GOLS: 1-0 (10') Pere Plana. 1-1 (20') Nabil.

ÀRBITRE: Pinzano Rodríguez. T.G.: Diego, Tico, Bodesca, del Morell. Jaume i Espada, del Pubilla Casas. T.V.: cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)