Sabadell

ENTREVISTA A XAVI ROCA

DIRECTOR ESPORTIU DEL SABADELL

“La nostra intenció és portar un jugador japonès”

El director esportiu afirma que volen fitxar un jugador d'allà per augmentar el seguiment de l'equip al país nipó

De moment, afirma que encara els estan estudiant

L'arribada de Xavi Roca al Japó fa un parell de setmanes va impactar al país nipó. Fins i tot, una cadena de televisió va seguir les seves passes mentre ell feia la seva feina: buscar jugadors per millorar la plantilla. No amaga que el seu viatge va ser amb motiu de l'entrada dels nous inversors i que l'arribada d'aquest nou jugador no seria possible sense que aquest grup hagués arribat a l'accionariat arlequinat. I és que Roca ha tornat del Japó amb la intenció d'incorporar un jugador que completaria les 25 fitxes de la primera plantilla. Té temps encara (fins al gener), per analitzar quin.

Va tornar la setmana passada del viatge al Japó. Hi haurà novetats quant a les incorporacions des d'aquell país?
La intenció que tenim per part del club és omplir la plantilla [queda una fitxa lliure] amb un jugador d'allà. Per tot el que podria comportar. A banda del profit futbolístic, pels patrocinadors, pel seguiment i per l'impacte mediàtic que tindríem al país.
Podria ser immediat?
No és fàcil, perquè hi ha una sèrie de temes que influeixen molt a l'hora d'incorporar-lo. Hauria de ser un jugador que tingués una determinada quota mediàtica i que provoqués seguiment des del país, a més ha de complir una sèrie de requisits tècnics i futbolístics.
Ja sap que a la gent li agraden els noms. Ha tornat amb algun de marcat en negreta a la seva llibreta?
Estem mirant encara i és aviat. Ha de ser un jugador amb repercussió i que entri dins dels plans esportius que tenim. Un cop s'obri una altra vegada el mercat d'hivern, podrem decidir.
Quines diferències ha trobat entre el futbol d'aquí i d'allà i quins impediments hi podrien haver per a l'adaptació d'un nou jugador a Sabadell?
No he estat tant de temps per poder considerar-me un expert del futbol japonès, però s'han confirmat les idees que tenia. Són molt disciplinats tàcticament, massa fins i tot, i són bons jugadors en l'un contra un. Ara bé, els falta unpunt en la presa de decisions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)