1a femenina

L'Espanyol no afina i s'estavella a casa contra el Llevant

Infortuni. Les blanc-i-blaves van pagar en excés la falta d'encert de cara a porteria

ESPANYOL1

LLEVANT2

ESPANYOL: Mariajo, Torrejón, Sonia, Núria (Serna 75'), Gimbert, Vilanova, Monforte, Débora, Meseguer (Pereira 80'), Brenda (Willy 50') i Mari Paz.

LLEVANT: Paños, Prim, Neus (Nerea 86'), Andrea, Mariajo, Alicia, Alharilla, Alba, Marivi, Buceta (Peque 83') i Bernaquer.

GOLS: 0-1 (42') Alicia. 1-1 (55') Mari Paz. 1-2 (69') Prim.

ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: A les locals Mari Paz, Monforte i Vilanova.

COMENTARI: L'Espanyol va perdre ahir el primer partit de la temporada a casa. En la primera meitat van arribar les ocasions més clares pera l'Espanyol. Monforte, amb una rematada de cap; Brenda, amb un bon xut des de la frontal, i Mari Paz, amb un altra rematada, van posar a prova la porteria de Paños. Tot i el domini, però, el Llevant va anar portant el partit al seu terreny, i al final de la primera part les valencianes es van avançar en el marcador en la primera ocasió clara de què van disposar, quan Alicia va rematar una centrada sense aparent perill. Després de la represa i del cop que va suposar el gol visitant, les de Carrión van sortir molt mentalitzades i als deu minuts Mari Paz va trobar la recompensa en aprofitar una assistència de Messeguer. El gol va esperonar les locals, que ho van continuar intentant, però la història del primer temps es va repetir i el Llevant va aprofitar una jugada aïllada per fer l'1-2.