Sabadell

La fita d'equilibrar la balança

Sabadell. L'equip arlequinat visita demà el feu de l'Sporting amb l'objectiu de millorar el seu bagatge lluny de la Nova Creu Alta, on les prestacions dels de Lluís Carreras es redueixen un 50%: hi sumen 0,8 punts per partit (a casa, 1,8)

El Sabadell té demà una visita complicada a El Molinón, on l'espera un Sporting ressorgit, que encadena tres triomfs davant de la seva parròquia. “És un d'aquells partits per gaudir i disfrutar del camp”, va afirmar Lluís Carreras, que més enllà de tot això espera tornar d'Astúries amb els tres punts a la butxaca i trencar la dinàmica dels últims quatre partits (1 punt de 12). I és que el mister vol que l'equip trobi una línia regular, per la qual cosa serà necessari millorar el bagatge lluny de la Nova Creu Alta, on els vallesans tenen força més dificultats per aconseguir bons resultats. El seu rendiment, de fet, es redueix a la meitat, tal com ho reflecteix la mitjana de punts que hi han sumat: 0,8 a domicili contra els 1,8 que obtenen davant l'afició.

Des del punt de vista ofensiu passa una cosa similar, malgrat que el retorn de Lanzarote (Juvenal, per contra, serà baixa) i el bagatge de l'Sporting –és el cinquè equip més golejat– donen arguments per pensar que demà les estadístiques es poden millorar. Això sí, Lluís Carreras no se'n fia: “Que el rival sigui un dels equips que més gols han encaixat no condiciona, perquè també ho eren el Guadalajara o l'Hèrcules i ens va costar molt marcar.” De fet, l'entrenador de Sant Pol de Mar va analitzar el rendiment dels seus homes en els últims partits i creu que, tot i generar perill, no hi ha hagut eficiència: “Ha faltat encert i, per contra, tinc la sensació que a l'equip rival li costa poc marcar-nos un gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)