Sabadell

El Manlleu sorprèn i passa a quarts de final

Copa Catalunya. Els osonencs van superar el Sabadell i lluitaran probablement amb el Llagostera per una plaça en les semifinals

SABADELL0


MANLLEU2


El Manlleu va donar ahir una alegria a la seva parròquia i va imposar-se al Sabadell a còpia d'eficiència. El conjunt osonenc, més efectiu que els arlequinats –amb força jugadors del filial–, va aprofitar millor les ocasions i va aconseguir el passi als quarts de final, una fase en què hi ha l'Hospitalet, el Nàstic i el Llagostera. Els del Gironès, per proximitat geogràfica, seran probablement el rival dels quadribarrats. Qui passi aquesta eliminatòria se les haurà amb el Barça o l'Espanyol en les semifinals.

La igualtat va imperar en el primer temps, en què no va haver-hi cap arribada clara de perill, tot i que els dos equips van intentar sorprendre amb el xut exterior. Héctor Simón, per al Sabadell, i Fortet, per part dels locals, van ser els més incisius.

Encert dels osonencs

Després de la represa els dos tècnics van introduir molts canvis i van donar entrada a jugadors de refresc. En aquest context, el Manlleu va guanyar velocitat, va sorprendre i va imposar-se. Baruc va obrir la llauna de penal en el minut 53, després d'unes mans d'Héctor i, just quan el Sabadell pressionava més tot i estar amb deu homes, una acció al contraatac va sentenciar: Baruc va assistir Ivan Guzmán, que va batre De Navas amb un xut des de la frontal.

MANLLEU: Fran, Masoliver (Masó, 46'), Gely (Archi, 46'), Juanjo, M. Moreno, Seuma (I. Fernández, 46'), Barnils, Ginés (Baruc, 46'), Fortet (Guzmán, 68'), Muntada i Adrià (Manel Sala, 61'). SABADELL: De Navas, Héctor Simón, Òscar Ramírez, Eneko (Collantes, 62'), Llorente, Fito, Baha (Toni Lao, 71'), Eric (Dani, 62'), Héctor, Marc (Pesqui, 82') i Arnau (Aleix, 76'). GOLS: 1-0 (53') Baruc, de penal. 2-0 (85') Ivan Guzmán. ÀRBITRE: Galan Baró. T.V.: Al visitant Héctor (78'), per doble amonestació.
El Manlleu ha estat més efectiu i ha definit. Això sí, estic molt satisfet amb els jugadors del filial
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.